... všetko o BMW ...
miziik napísal:Ahoj, odkiaľ si vedel ze treba vymeniť nakoniec ten filter? Ja tapam už dlhšiu dobu prečo mi po rannom studenom štarte zdochne, potom ho naštartujem po chvíľu začne vynechavat 1-2 valce a na tretí krát keď to naštartujem tak idú všetky valce normlane. Sviečky, cievky, podtlaky, separator, volnobezny ventil, klapka nové tesnenia aj na saní všetko čisté. Auto Niekedy aj dlhšie vynechava ale keď sa prepne na plyn tak naskočí a ide bez problémov. Podotýkam ze všetky vstreky ak sviečky sú v poriadku. Lebo jazdím aj plyn an benzín a robí to výhradne ráno alebo keď auto dlhšie postoji, stačí to niekedy viac krát pre štartovať a ide.No takze som po polroku nastartoval svoje auticko a vyriesil problem s vanosom ... Boli to piestiky .... Po vymene nastavovacie casy nepresahuju ani 700ms .... Ale napisem sem co sa este stalo po vymene ... vymenil som piestiky, nastartoval auto a ono slo na 2 valcetak som tam vlozil stare piestiky auto slo kludne na 6 valce, zas som tam vlozil nove opät slo na 2 valce a uz som fakt nechapal tak po hodinach som zistil ze bolo potrebne vymenit "activated charcoal filter" nachadza sa za zadnym kolesom sposobovalo mi to misfire na vsetkych valcoch .... Takze som spoko konecne je motor vporiadku ale teraz je cely podvozok KO neviem kedy sa bude robit lebo auto nebude zase asi polroka jazdit