Pondelok, 20. Októbra 2014, 09:35
bikerman, neviem ci si si rozmyslel co si napisal a vymazal to, alebo si to sem adresoval "nahodou" ale odpoviem ti.
Rozumiem co chces povedat, ze kupit nove alebo zanovne a chvilku sa nestarat o servis a pod. Je to fajn napad, ktory ma sameho uz parkrat kusol. Avsak ja mam troska ine nez konzumne zmyslanie, akonahle sa nieco pokazi, snazim sa to opravit. Naozaj nerad vyhadzujem funkcne veci. V ociach vela ludi mozem vyzerat ako starinar, ale to som sa naucil od mojich starych rodicov a drzim sa toho.
Jedno aj druhe auto mam vyplatene, cize ak stoji na mieste, nestoji ma ani korunu (obrazne, vieme dobre, ze auto kazdu sekundu straca svoju hodnotu). To ci sa mi oplati dat prachy do takehoto stareho hnoja, alebo nie, je moja vec na rozmysle, x5 bola kupovana ako tahac na karavan, ako pomocne auto kde ho bude treba, nakupna taska pre zenu a zaroven ako buduca nahrada ked e39 dosluzi. Z toho dovodu som si nekupil napriklad nivu o ktorej som povodne uvazoval. ziadne ine auto v ponuke, alebo portfoliu inych firiem mi toto neponuka. Ak chces apelovat na e70, je to nepostacujuce auto, pretoze to nieje 4kolka, ma mensi kufor, nizsiu svetlu vysku a vcase, ked som kupoval e53, bola viac nez 4x drahsia. RR l322 samozrejme bol povodny favorit, avsak za posledne 3 roky som nenasiel jednu adekvatnu po ktorej by som stekol. O vymene e39 som uz samozrejme uvazoval a stale uvazujem, avsak je to auto do ktoreho zbalim rodinu, psa, nieco okolo a mozem vyrazit na cestu, alebo si z ikei donesiem cely satnik na jedno otocenie v tomto e39 nema konkurenciu. Ak chces apelovat na e61, sklamem ta znova, je to o dost mensie auto, naviac spotrebou vyrazne vyssou a trpnut, ze co s autom spravim, ak tuknem nejaku lesnu zver, lebo to auto neposkladaju ani v bavarii koli jeho hlinikovej konstrukcii, nie dakujem. Taktiez adekvatna e61 stoji cca 15-8t a to sa mi vidi vela za tento zastarali model. Samozrejme poskulujem po f11 avsak par tuknuti do mobile.de, nejake zakladne podmienky (nie prestrelene, len nestojim o social aby som sa nutne musel vozit v novsom aute) a sme na cene cca 30t euro. Sorry tolko ozaj nemam cash a ani neplanujem dat do auta z 2 dovodov - nebyvam u mamicky a radsej tie prachy ktore zarobim investujem do niektorej z nehnutelnosti ktoru vlastnim, popripade spoluvlastnim.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov