Chlapci na príbehy moc nejsom ale spravil som si radosť a zadovažil som si svoj už asi 6ty bawor konečne to može byt model e39 525D m-packet. viem že to neni 3liter ale poviem Vám ten motor uplne postačuje mojim požiadavkam. Autom som kupil tento pondelok po tom čo som predal moju e46tku 330xd .Tu je pár foto popis výbavy doplním neskor tu su fotky:D
chystám sa urobit výmenu oleja a filtrov
vytepovať alcantaru
to je asi všetko kedže majitel sa fakt staral poctivo zatial som velmi spokojný a robi my usmev na tvári
BMW e39
2002
M- Packet
alcantara
šíber
predne zadné senzori
vyhrev sedačiek
čierny strop roletky na oknach zadná elktrická svetelny a daždovy senzor,
adt nespomeniem si na všetko neni to social výbava aspon podla mna :-) Baworačik je komplet po vímeme M tlmičov, batérie X SIDE už len olej a filtre a bude pripravené na zimu .Samozrejme cez víkend ide auto komplet vyleštiť napastovať. S autom som zatial spravil cca 1100 km a zatial musim si zaklpeať som nenašiel chybu

:konečne mám pocit z auta že toto je to auto ktoré aj dlhšie ako pol roka ostane u mna doma.Už tretí den sa kukam z roboty z okna na auto neviem sa vynadívať neviem prečo sa mi to auto páči viac ako novšie modeli a to niesom nijak zaujaty na jeden konkrétny model .Aj ked tu ludia píšu že E39tka je auto bez duše tak neviem ako tie Vaše e39tky ale tá moja premna určite dušu má .Napriklad sa mi stalo že včera prišiel ku mne kamarát na AUDI A6 3.0TDI 2008 full okrem strešneho to ma všetko a že chcel by sa previesť na baworaku že vtom ešte nesedel. Tak ja reku šak si ho zober keby niečo mne ostane Audina

no tak sa šiel previesť prišiel za hodinu po dlhom sedení v aute nakoniec z neho vystúpil a povedal že audina je na predaj pretože už chápe čo je ozajstný pocit z jazdy .Bol som milo prekvapený a hrdý zaroven na moj bawor .Uprimne ani to tu neviem napisať aku mám radosť ked možem otvoriť dvere otočiť klučom pohnuť sa dopredu isť snim po Bratislave a len tak si uživať jazdu a ked ešte Vám pred tescom povedia že mate krásne zachovalé auto tak to je pekný pocit . Tak to je moj príbeh mojho auta budem sa snažiť tu pridávať každú novinku čo sa spraví vymení na aute.
PS: nejaky BMW zras v BA chcel by som prísť sa ukázať hehe