... všetko o BMW ...
ROKI49 napísal:No neviem kade jazdis, ja mam 200k a na takych donovaloch to dakedy nestaci. Uvidis, ze casom ti to pride ako leniva marha.
ROKI49 napísal:Tych 20-22% hore. Nech to je na urovni 530d. :)
Aj tak sa to cipuje postupne, zalezi v akom to mas stave.
zollo napísal:"odstranovac silikonu" je fakt pekny fail, tiez som to skusal, ale sklamany ako p.ca... ja by som to skusil acetonom C-6000, samozrejme opatrne len na kusku, ale len ten ti to dokaze rozpustit poriadne, samozrejme ostanu ti tam neake stopy, ktorych sa uplne zbavis len ked tie svetla prelestis.
edit: neviem ci sa ne e39ke daju menit plexi ako na e46, ak ano, tak to vymen a mas pokoj.
potmehuth napísal:Pekne je veru :) predlzenie strechy tomu pasuje, podla mna. Mracitka uz menej, ale ako pises, uz su dole. Uz tomu chybaju len pekne letne papuce :) osobne sa mi tam najviac hodia Styling 37 M Parallelspeiche, ale je to na Tebe, co pekneho vymslis![]()
Vela stastnych km :)
ROKI49 napísal:No neviem kade jazdis, ja mam 200k a na takych donovaloch to dakedy nestaci. Uvidis, ze casom ti to pride ako leniva marha.
thomaso napísal:spustiť okná a strieľať ľudí so škorpikomale nie, fakt pekná kára