... všetko o BMW ...
Petrik22102 napísal:Motor ma Go hlavy zrovnanu , zabrusene sedla blok zostal seria len sa pretesnil na novo
Petrik22102 napísal:Na 2,0 som to ani neskušal na kolko to bol vanos a blok bol hlinik . Mnohy ste pisali ze bude ťažke znižiť kompresiu stačil napisať čechom a medzikus s chyrurgickej ocele bol na svete , hlava bola zvyšovana o 2,6 mm
dodoIPD napísal:Ahoj,
Ja ako tuner SR20DET motoru v Nissane 200sx ti mozem povedat, ze toto turbo mozes rovno predat :)
Taky velky Holset pri 0.5 bare nenafukas vzivote akurat si zadrhnes auto benzinom.
Kup si to co kupil odomna Dendo, je to T28 Garrett seriove turbo z Nissanu 200sx S14. Nabeh uz niekde pri 2200 otacok a plny tlak uz pri cca 3200 otackach.
V SR20DET (2liter) sa s tymto turbom na 1.2 baru da ist do 300k, to je limit turba, pri tom uz vsak treba 555cc vstreky, vacsiu palivovu pumpu (walbro 255 cca 100e) , sviecky ngk bkrix7.
Olejovy chladic ti netreba, staci spravit vratku do vane a privod do turba, takisto je to chladene aj vodou cize potrebujes vyriesit aj toto.
KP neznizuj, nechaj jak to je , 80-90 koni navyse ten motor vpohode zvladne. Pri ladeni treba davat pozor na detonacie a urcite si kupit nieco ako AEM UEGO na meranie AFR (Air-Fuel ratio) pomer vzduchu a paliva.
Takze drzim palec.