rixo sorry, ja som pisal ze to vyzera dobre, ale je tam viac adminov, a podaktori ked to nema logo audi alebo vw na kapote tak to je pica.. takze tolko k tomu.
no na druhej strane neviem co sa tu urciti ludia obuvaju, neschvalili ta a co teraz? preto je cele euroscene napicu? taky klub druhy na slovensku neni a stalo to vela prace vytvorit taku komunitu, takze neviem co tu niektori ktori v zivote nic nedokazali vyskakuju a hlavne zhadzuju euroscene..
ano je tam zopar aut, ktore nevyzeraju najlepsie, alebo su tam aj niektore vysoke ale tie vysoke su nove auta ludi ktori predtym mali supy a predali ich.. takze sa na nich stale pracuje. no na druhej strane su tam skoro vsetky spickove kary zo slovenskej aj ceskej sceny a ludia ktori maju obrovske vedomosti o tom ako doladovat urcite veci na autach a tak.
vreco: ty si iny borec teda, pozerat auta podla avataru..

v prvom rade vacsina aut uz tak ani nevyzera ake maju fotky v avatare.. a v druhom rade, tuto fabku si myslel?

to su podla teba obrovske fugy??

tak sa pozri este raz prosim ta.. a pozri sa hlavne jak je nizko prah od zeme..
takze ja len tolko k tomu by som chcel povedat, euroscene som zalozil a nenecham si kydat na hlavu jaky je to napicu klub, len preto, ze tam nahodou neprijali jedneho clena z bmwklubu..
hazard: kolko km si odjazdil na tak znizenom aute, ze si mozes dovolit tvrdit ze je nepouzitelne? lebo ja uz skoro 20 000.. a zatial som sa nestretol s nejakou nepouzitelnostou, pochodil som velku cast slovenska, kusok madarska a zobralo ma to aj do chorvatska.. takze mi to tak trocha nejde do hlavy..