Krasne auto. Ty si mozes kludne povedat ze mas cukrik
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Neviem tak dnes je kopa neprajníkov , ale som rád že nie medzi vami.....:-)
Btw fuxxo, registráciu mi vaši chlapci zamietli, vraj mám nudné auto :-) Nemám slov !
jj to sa tu uz par krat stalo.. by som tvoje auto nechal parkovat niekde pri plote v kute, si nezasluzi parkovat, tam, kde ine auta zabudni na to, ze mas nudne auto a v tejto farbe este aj..
Vraj to mám viac znížiť a dať nižší profil gúm :-) Podvozok mi viac nedovolí ísť nižšie a henten profil je ideál na naše cesty a na moj spôsob využitia auta
A ved mne je to u riti :-) Akurát som mohol mať pekné fotky ale keď si predstavím že sú vššetci takí ako henten čo mi odpísal tak to tam radšej nechcem ísť