konecne po dlhej dobe pridavam nejaky prispevok

... po uspesnom zraze sa mi naskytlo dost vela ponuk ktore som nemohol odmietnut ... takze auto si preslo urcitymi zmenami ... zacala strajkovat vodna pumpa a termostat tak som kupil nove sice som este poriadne neodvzdusnil chladic ale tak teraz mi to ani moc nevadi ze to poriadne nekuri

... potom mi zacalo blbnut startovanie a celkovy chod motora na vine bol snimac kluky ktory som vymenil najprv za nahradu bosch ale ten moc nepomohol takze tam isiel original siemens od norika celkovo sa to zlepsilo no treba este vymenit aj vackovy ktory uz mam doma ale jaksi sa k tomu neviem dokopat

autu pribudol takyisto podvozok od belowzera KW a samozrejme comu sa najviac tesim su nove kolecka BBS RC090

... vpredu su e20 8J a guma tam bola 235/45/17 no vymenil som ju za 215/40

a v zadu bolo e27 9J a guma 255/40 no isla tam predna 235/45 a auto vyzera neskutocne s tymito koleckami

strasne mam z nich radost ... este prebehol aj detailing na mojom aute takze ziadne slniecka na nom niesu vydno a lak je osetreny ako sa patri ... len po tej nehode je cely predok striekany a lakirnik vobec netrafil farbu takze mam nieco medzi cosmoschwartz a daitonaviolet asi