... všetko o BMW ...
rixo napísal:myslíš moju ?
BouBou napísal:jebaodmeraj 0-200 ja to mam kolo 13 sekund ked sa zadari rozbeh
musi to chodit krasne ked to ma vysoku kompresiu a agresivny predstih, no piesty dostavuju riadne cez hubu nepocujes detonacie? 35 predstih a 0,5 baru? kompresia cca 10 typujem ,, daj tam programovaltelnu rJ kvoli predstihu fakt, nech ho nespalis
BouBou napísal:to bolo mokro som pisal a m3 e92 mala 13,9 rad osobne tovjej m-ke ukazem rit mojej tricatky kedy len chce
1jazda 14,2 kocnova 180 2jazda 14,05 koncova 175 a 3 jazda 13,8 a koncova 170 ,cele je to len o rozbehu a to som pisal ze mi praskla priruba a turbo tlacilo iba 1,2 baru, Tuto v TN ma jeden miestny nacipovanu e92 335i odbrzdenu na 437 koni a piatok ma na sprintoch dal asi o 4 metre dve jazdy to iste, teraz mi tlaci 1,6- 1,7 a potom v 5000 klesne na 1,4 viem ake auta nahanam aju tu po okoli a na dialnici ale ja sa znikym hadat nebudem lebo seci to pochopia az v reale vacsinou mne je to tak fuk akurat
dodoIPD napísal:To by si chcel videt ktory turbo motor s tak velkym turbom moze chodit na lpg...
Ak tlacis 0,4-0,5 baru este povedzme ok, ale tak velke turbo musi mat actuator na 1 bar, a pri 1 bare ti 100% lpg nebude stacit a bude ti detonovat motor a detonovat a detonovat.. a potom ho vyhodis
Tam uz nemozes liat ani 95tku ale len 98 a viac.
MattyX napísal:
pokud ma ale moznost pristriku benzinu tak bych v tom nevidel problem ... pokud bude mit merak aktualni bohatosti smesi, tak se to da zjistit jestli to stiha ukrmit ci ne, a pak by nejake katastoficke scenare nastat nemeli :)
Arnold napísal:Ty mas M52B30, ja zasa M50B30 (momentalne M50B25 ale ak boh da tak cez vykend sa prehadzuje)