no Chip tam ani nedavaj llebo ten zvysuje prestih, nedavaj mu fukat viac ako 0,5 baru pretoze si to vyzaduje razantne znizenie predstihu a kedze mas motronic tak sa ti neda nastavit, nechaj si to takto max na tych 0,5 baru,
0,5 mas mat predsstih cca 28 a motronic dava cosi kolo 33 takze to moze robyt mierne detonacie, aj tak uvidis ze nakoniec budes prestavovat motor prerabat lebo ti to nebude stacit, paci sa mi ze su tu ludia ktory aspon nepekuluju a nepytaju sa setko odslova doslova ale improvizuju,
Moja rada ktora ti fakt pomoze ak si ju zoberes k srdcu, studuj studuj americke a zahranicen fora , co robi predstih tlak a zmes ako ju nastavovat a co je pre motor najlepsie, pretoze ked pochopis zaklad vysledok bude taky ako napr ja ze mi motor drzi, neviem aky pevny je m20 ale viac ako 0,5 by som seriu nefucal kvoli kompresii, ale ked by si ozaj pochopil tak pri spravnych vstrekoch nastaveni ju v pohode vyzenies na 250koní a bude ti drzat, cele je to o tom co sa v tom motore deje a ak to pochopis cele presne tak kdesi sa aj dostanes s nim, drzim ti palce studuj uc sa sam, ide ti to zatial drzim ti palce

a este jedna vec, ze je to jeba? to preplnovanie ze? vela ludi zisti az ked sa odveze