Takze zasa ako vzdy aktualizujem pribeh po dlhsej dobe. Po znizeni podvozku som chcel troska rypnut do ratstylu. Od kamosa (MartinDNV) ktory mal mensiu nehodu so svojim cabriom som dostal do daru jeho naburanu kapotu ktora sa na Rat ucely akurat hodila. Takze par dni brusenia v garazi, a par dni hrdzavenia za pomoci vody a soli

. Viem ze nie kazdemu sa to bude pacit ale ja som uz dlhsie nad tym premyslal a ked bola moznost tak preco to neskusit ze

. Celkom sa mi paci ako to vyzeralo, ale az do doby ked tu s tym v mojom okoli nezacalo blbnut par tuzerov s feliciami atd... Takze som si dal naspet povodnu kapotu a hrdzava je pekne odlozena v garazi a raz ju mozno zas nahodim :).Medzicasom sa mi podarilo luxusne rozbit olejovu vanu koli tomu ze pri garazi robili cestu a tam kde sa chodim otacat tak to je vysypane strkom a pani cestari tam nehali trcat asi 15cm pen z odrezaneho stromu... Samozrejme tma, zarosene okna a siel sm sa otocit kym sa to odrosi, a trafil som akurat vanou ten pen... Vsetko na opravu som mal v garazi ale najviac na m20 neznasam menit vanu

. a este v takej zime. No ale podarilo sa a tricka jazdi dalej, aspon zatial. Motor odchadza pomalicky ale isto do vecnych lovist. Stratil tlaky a zere hodne oleja cez kruzky. Ak sa podari cez vikend idem kupit motor takze na jar dalsia vymena

. Vydrzal cca 20tis km a to je akurat taky interval na vymenu oleja, akurat ja musim zas menit cely motor

. Inak som si s trickou uzil kopec srandy, hlavne teda na snehu. Pripajam zopar fotiek od posledneho prispevku az po sucasnost

.