Tak zdravim! po nejakej dobe mensia aktualizacia, bohuzial zatial bez fotiek lebo pc v ktorom mam fotky sa odfakcil do vecnych lovist

. Na tricke sa spravil repas hlavy, vymena vsetkych vahadiel na ventiloch, nove tesnenie pod hlavu a pod sanie. Chvilu to jazdilo ako utrhnute z retaze, ale po par dnoch zacala mat trica problemy so studenymi startami. Vzdy najpr parkrat nastartuje a skape, pricom nejde na vsetky valce, a az potom sa ukludni a ide normalne (toto predtym nikdy nerobila) a mam pocit ze stratila aj troska vykonu. Raz dokonca pocas jazdy uplne skapala, par krat strelila do vyfuku a ostal som stat pri ceste, az po chvilke sa mi ju podarilo natocit a dosiel som domov. Nemate niekto s takymto problemom skusenosti? ze cim by to mohlo byt. Vymenil som palivovy filter ale ziadna zmena. Taktiez volnobeh je niekedy tych cca 650ot ako ma byt, inokedy, 90O , a niekedy aj 1500. To auto tusim skusa ze co vydrzim

. A chcel by som sa spytat, neviete niekto o nejakej m20b25 na predaj? najlepsie v BA alebo blizko BA. Kamosovi v E30 odisiel do kytek dvojliter a chceme tam dat b25, alebo keby bol aj b20 tak by sme to mozno vzali...