Turbo by sa uz zacinalo riesit nebyt tych najblizsich investicii. Vzdy ked si zacinam myslet ze uz konecne si budem moct kupit napriklad intercooler, alebo zvody, alebo cokolvek, tak zrazu sa objavi nejaka ina idiotina kam musim vysypat sporkasu :/. Uz mi hrozne chyba ten zvuk roztacajuceho sa turba a ten pocit ked sa to auto zacne drat vpred jak besne. Ani by som nechcel z toho vytrieskat viac vykonu ako mala ta m20 s turbom, ten vykon mi stacil, len s tymto motorom by som rad dopiloval spolahlivost ktoru tento motor konecne ma uz teraz, oproti mojim byvalym m20kam. A kedze sa nudim tak si tu spravim drobny zoznam toho co mam v plane tento rok na tricke zvladnut:
- Servoriadenie z E36
- vyriesit aspon cast hniloby
- sanie m50b25
- vyriesit lambdasondy
- vyroba/kupa zvodov pre turbo
- kupit IC
- pozhanat ostatne veci na fukanie do motora
- cele to zlozit dohromady
- vysmiaty sa vozit a trollit nove silne auta na dialnici, driftit, previezt kazdeho kto sniva o tom byt zvezeny v e30 s turbom, porazit na sprintoch nejake vyznamnejsie auta, neprist o technicak, nezabit sa, nerozflakat tricku na totalku, dat si ilegalne tandemy s fizikom, kobrakaiom, bnykolasom, andrewom, ziskat nejake drobne bojove sramky a skrabance pri tandemoch, ci uz legalnych alebo ilegalnych, som otvoreny moznostiam

.