... všetko o BMW ...

a to je obycajna 1.9
 a to je obycajna 1.9 

nechcem tym naznacovat ze som.nejaky milionar(skor opak), ale vzrusovat sa nad tym je blbost :-) euro hore dole nikoho nezabije.. adam od nas z party ma lambdy tiez v haji a ma.spotrebu jak.m3
 nechcem tym naznacovat ze som.nejaky milionar(skor opak), ale vzrusovat sa nad tym je blbost :-) euro hore dole nikoho nezabije.. adam od nas z party ma lambdy tiez v haji a ma.spotrebu jak.m3  takze ty si na tom so spotrebou s rovnakym motorom a odidenymi lambdami este dobre voci nemu :-)
 takze ty si na tom so spotrebou s rovnakym motorom a odidenymi lambdami este dobre voci nemu :-)  ale tak aspon u mna na vraku to tak fici.. mozno u teba nie a ked to.mas aj s realom overene, tak som ticho :-)
 ale tak aspon u mna na vraku to tak fici.. mozno u teba nie a ked to.mas aj s realom overene, tak som ticho :-) 

. Aj keby m20 zrala 13L a ta m52 tiez 13, tak preco o par rokov novsi a technologicky niovsi motor by zral tak isto jak stara vylietana hajtra. Len o toto sa mi jedna. diki Majro, stelovak zatial drzi
 . Aj keby m20 zrala 13L a ta m52 tiez 13, tak preco o par rokov novsi a technologicky niovsi motor by zral tak isto jak stara vylietana hajtra. Len o toto sa mi jedna. diki Majro, stelovak zatial drzi  . Vcera som sa pustil do vymeny mcphersonu a ramien. Ako bonus som pri hladani matic nasiel v sufliku novucicke tycky predneho stabilizatora tak reku sup tam aj tie. Vsetko by bolo v poradecku az na to ze vyskocil davny problem ktory som pri montazi TA podvozku zamietol pod koberec, a to strhany zavit na cape tycky riadenia. V casoch mojej mladickej nerozvaznosti ked som nemal paru o tom ako sa spravne vyberaju capy, som samozrejme ako kazdy spravny buran trieskal kladivom po zavite, a pri spatnej montazi som tam matku nejak naklepal a este chytila zavit a dotiahol som to. Tentokrat to ale nevyslo a maticu as mi uz nepodarilo dostat naspet na cap. Cize to idem riesit starsimi spojovackami ktore mam na jednom riadeni ktore vsak nemam v garazi tak som to nemohol spravit hned. Aj tak sa chystam na swap E36 servoriadenia takze kupovat nove tycky riadenia by bola troska zbytocnost. Mcpherson vymeneny za 51mm aj s novym TA technix tlmicom, a konecne mam teda aj vodicovu stranu tvrdu ako som chcel, a kolesa nejsu tak do Acka (teda zatial len vodicova strana) , a nieje tak zapadnute dovnutra.
. Vcera som sa pustil do vymeny mcphersonu a ramien. Ako bonus som pri hladani matic nasiel v sufliku novucicke tycky predneho stabilizatora tak reku sup tam aj tie. Vsetko by bolo v poradecku az na to ze vyskocil davny problem ktory som pri montazi TA podvozku zamietol pod koberec, a to strhany zavit na cape tycky riadenia. V casoch mojej mladickej nerozvaznosti ked som nemal paru o tom ako sa spravne vyberaju capy, som samozrejme ako kazdy spravny buran trieskal kladivom po zavite, a pri spatnej montazi som tam matku nejak naklepal a este chytila zavit a dotiahol som to. Tentokrat to ale nevyslo a maticu as mi uz nepodarilo dostat naspet na cap. Cize to idem riesit starsimi spojovackami ktore mam na jednom riadeni ktore vsak nemam v garazi tak som to nemohol spravit hned. Aj tak sa chystam na swap E36 servoriadenia takze kupovat nove tycky riadenia by bola troska zbytocnost. Mcpherson vymeneny za 51mm aj s novym TA technix tlmicom, a konecne mam teda aj vodicovu stranu tvrdu ako som chcel, a kolesa nejsu tak do Acka (teda zatial len vodicova strana) , a nieje tak zapadnute dovnutra. 

.
.

. Objednana vodna pumpa a termostat tak po vymene snad uz bude pokoj s chladenim, a hrkotom z loziska vodnej pumpy. Vymenena tycka riadenia aj druhe rameno a tycka stabilizatora :)
 . Objednana vodna pumpa a termostat tak po vymene snad uz bude pokoj s chladenim, a hrkotom z loziska vodnej pumpy. Vymenena tycka riadenia aj druhe rameno a tycka stabilizatora :)

.
.
 Hmmm bojove sramy ? Nehovoril si este pred chvilkou ze ides dat koberec a bude stoho cukor ?
 Hmmm bojove sramy ? Nehovoril si este pred chvilkou ze ides dat koberec a bude stoho cukor ?  
Dendo napísal:- vysmiaty sa vozit a trollit nove silne auta na dialnici, driftit, previezt kazdeho kto sniva o tom byt zvezeny v e30 s turbom, porazit na sprintoch nejake vyznamnejsie auta, neprist o technicak, nezabit sa, nerozflakat tricku na totalku, dat si ilegalne tandemy s fizikom, kobrakaiom, bnykolasom, andrewom, ziskat nejake drobne bojove sramky a skrabance pri tandemoch, ci uz legalnych alebo ilegalnych, som otvoreny moznostiam.