Dnes nic extra zaujimave, len blbosti ma napadaju ale mozno sa niekto pobavi, oceni, pohorsi, to je na Vas

. Moja potreba vyvijat fuserske zbytocnosti este nevyhasla takze som pokracoval a tu je vysledok. Dvojite pruziny sa neosvedcili lebo auto bolo vzadu vyssie co by sa sice dalo doladit, ale ako to pruzilo tak ako sa tie pruziny o seba priecili tak to trieskalo. Cele zle, no nevadi, to co som chcel som aj vyskusal a videl som co to robi a o to mi slo. Bolo to na aute nahodene asi dva alebo tri dni, a zatial som dokoncil moj vymysel stage 2. Finalna verzia na fotkach neni, musel som to este skratit cca na polovicu. Takze aby som predstavil o co vlastne ide - kompaktna verzia stahovakov na pruziny ktorymi som na aute trvale stiahol zadne pruziny kolko to len slo. Vysledok, auto je vzadu o kusok nizsie nez bolo predtym a hlavne je tvrdsie. Stahovaciky nevyzeraju uzasne viem ale nechcelo sa mi brusit zvary a striekat to, i tak ich nieje vidno. Pouzity material - Velke matice, male matice, zavitova tyc, piestne capy z ETA piestov ktore som mal hodene v garazi. Jazdim s tym dva dni zatial a musim priznat ze som zatial spokojny s tym ake to je. No a s kamosom sme zistili ze tie TA-technix pruziny su mäkšie ako seriove

. Takze final verziu by som videl na seriove pruziny stiahnute s tymi stahovakmi.