... všetko o BMW ...

A k tej spotrebe neviem co papaju tieto motory ale ako tu spotrebu pocitas? Normalne z pristrojov? Lebo mas o dost nizsi profil a e30tkove budiky kecaju co to aj na fabrickych rozmeroch (viem podla seba) tak reku ci nebude zrada tam
 A k tej spotrebe neviem co papaju tieto motory ale ako tu spotrebu pocitas? Normalne z pristrojov? Lebo mas o dost nizsi profil a e30tkove budiky kecaju co to aj na fabrickych rozmeroch (viem podla seba) tak reku ci nebude zrada tam  
 a nebojíš sa že ti pri prepružení tie šupa sťahováky vypadnú?
  a nebojíš sa že ti pri prepružení tie šupa sťahováky vypadnú?

Ano aj podla mna to casom streli ale jedine co sa stane, bude ze pruzina sa roztiahne naspet na svoje miesto cim malicko pridvihne tu stranu auta, aj to nebude nejaka velka supa lebo to stale bude drzat druhy stahovak a vaha auta. Maco stahovaky nevypadnu
 Ano aj podla mna to casom streli ale jedine co sa stane, bude ze pruzina sa roztiahne naspet na svoje miesto cim malicko pridvihne tu stranu auta, aj to nebude nejaka velka supa lebo to stale bude drzat druhy stahovak a vaha auta. Maco stahovaky nevypadnu  su stiahnute na tolko, a auto je tak tvrde ze neni mozne to prepruzit tak aby vypadli :). Viktor, kamos kupil tricku este v lete a je tam spachane v podstate toto iste a zatial to drzi, pricom to auto dostava riadne kapky co sa tyka podvozku
 su stiahnute na tolko, a auto je tak tvrde ze neni mozne to prepruzit tak aby vypadli :). Viktor, kamos kupil tricku este v lete a je tam spachane v podstate toto iste a zatial to drzi, pricom to auto dostava riadne kapky co sa tyka podvozku   . OK pokracujte v scenaroch a la atomovy vybuch
 . OK pokracujte v scenaroch a la atomovy vybuch   . A nemajte obavy, az sa to rozleti tak to sem napisem
 . A nemajte obavy, az sa to rozleti tak to sem napisem  

vt_mischo napísal:Sa cudujem ze Ta tu este niekto riadne nez*ebalA k tej spotrebe neviem co papaju tieto motory ale ako tu spotrebu pocitas? Normalne z pristrojov? Lebo mas o dost nizsi profil a e30tkove budiky kecaju co to aj na fabrickych rozmeroch (viem podla seba) tak reku ci nebude zrada tam
 . Dnes sa asi tricka napoji na pristroje a uvidime co povie diagnostika, ak vobec nieco :). Jo a bavil som sa nedavno s maikim, este ked mi to nejazdilo, ze na co sa mam pripravit co sa tyka spotreby a vravel ze nic strasne ,ze on jazdi kazdodenne kratke trasy 4km do prace a naspet a ma spotrebu do 9L. A  aj dalsi ludia mi vraveli ze to musi chodit pri slusnom vozeni sa za cca 8-8.5L. tak neviem.
 . Dnes sa asi tricka napoji na pristroje a uvidime co povie diagnostika, ak vobec nieco :). Jo a bavil som sa nedavno s maikim, este ked mi to nejazdilo, ze na co sa mam pripravit co sa tyka spotreby a vravel ze nic strasne ,ze on jazdi kazdodenne kratke trasy 4km do prace a naspet a ma spotrebu do 9L. A  aj dalsi ludia mi vraveli ze to musi chodit pri slusnom vozeni sa za cca 8-8.5L. tak neviem.
 ale ta rezerva to je take diskutabilne vies ako niekedy budes v kopci niekedy nie a tie tvoje budiky ti rychlejsie natocia 100km kedze tam mas nizke gumy. Ja som na svojej m10b18 meral spotrebu raz ked sme sli do chorvatska origo rozmer gum a vzdy do plna sa tankovalo a km som meral gpskom a vyslo tak 7,2(3) l ale to bolo skoro cela cesta dialnice. By som to mozno poriesil tak ze dal plnu pripadne urcity pocet litrov plus bandaska a vyjazdil do sucha a km si pozrel trebars podla googlu ked budes vediet co si jazdil
 ale ta rezerva to je take diskutabilne vies ako niekedy budes v kopci niekedy nie a tie tvoje budiky ti rychlejsie natocia 100km kedze tam mas nizke gumy. Ja som na svojej m10b18 meral spotrebu raz ked sme sli do chorvatska origo rozmer gum a vzdy do plna sa tankovalo a km som meral gpskom a vyslo tak 7,2(3) l ale to bolo skoro cela cesta dialnice. By som to mozno poriesil tak ze dal plnu pripadne urcity pocet litrov plus bandaska a vyjazdil do sucha a km si pozrel trebars podla googlu ked budes vediet co si jazdil   a mas to presne s mini odchylkami.
 a mas to presne s mini odchylkami.

vt_mischo napísal:Ved uvidis co ta diagnostikaale ta rezerva to je take diskutabilne vies ako niekedy budes v kopci niekedy nie a tie tvoje budiky ti rychlejsie natocia 100km kedze tam mas nizke gumy. Ja som na svojej m10b18 meral spotrebu raz ked sme sli do chorvatska origo rozmer gum a vzdy do plna sa tankovalo a km som meral gpskom a vyslo tak 7,2(3) l ale to bolo skoro cela cesta dialnice. By som to mozno poriesil tak ze dal plnu pripadne urcity pocet litrov plus bandaska a vyjazdil do sucha a km si pozrel trebars podla googlu ked budes vediet co si jazdil
a mas to presne s mini odchylkami.
 , keby to cerpadlo moje malo ruky tak ma za ten vzduch u,,be jak hada lebo oni moc nelubia ked dojde benzin takisto aj reg paliva a snimac hladiny paliva
 , keby to cerpadlo moje malo ruky tak ma za ten vzduch u,,be jak hada lebo oni moc nelubia ked dojde benzin takisto aj reg paliva a snimac hladiny paliva