Diki cerno, teraz uz seci vedia ze okrem aut ma zaujimaju aj... filmy...

. No po poskladani vyfukovej casti tam boli hrozne netesnosti a nevedel som kde. Kupil som kus klingeritu, vyrezal z neho tesnenia , zlozil som to, a bac, zasa to chrchlalo volakde. Tak som odsrouboval zvody od hlavy a zistil som kde je pes zakopany. Nemam to odfotene lebo som bol tak znechuteny ze sa mi to nechcelo ani fotit, ale v skratke, tym ze som otocil tie anglicke zvody dolu hlavou, tak sa posunuli vyfukove kanaly na zvodoch oproti kanalom v hlave, a to az tak ze ani tesnenie to neutesnilo lebo to bolo mimo

. Takze jedina moznost znova prerobit zvody alebo urobit cele nove. Kedze uz som sa s tymito jebal dost, rozhodol som sa ze ich uz dokoncim do nejakej pouzitelnej funkcnej podoby. Takze napad bol jednoznacny a hned nasledovala realizacia. Celu prednu cast zvodov s prirubami ktore sa sroubuju k hlave odrezat, otocit ich do polohy ako maju byt k hlave prisroubovane origo, a privarit naspet k zvodom. Na to ze som si to moc nevedel predstavit sme to celkom zmakli. Odrezal som to, a s bnykolassom sme to nejak primerali a bnykolass to zvaril jak šéf, za co som mu vdacny a dufam ze to uz nebude fucat kade tade a budem sa moct konecne venovat dalsim veciam okolo motora. Dnes zasa skladam tak snad uz bude pokoj

.