Na e39 sa mi proste nedarí riešiť veci na prvý krát :))
TLMIČE- v lete 2014 som menil komplet nápravu aj tlmiče vpredu. Kedže moje (Sportfahrwerk) neboli aktuálne dostupné a cesta do Chorvátska s celou rodinou volil som klasiky. "Nech je to mäkkšie". V tom sa objavila u môjho dodávateľa takáto akcia
http://autotechnik.sk/diely/205408/tlmi ... 8840&t=370 a proste bol som silno nalomený dať na to auto, to čo tam má ísť.
- týmto chcem poďakovať chalanovi, ktorý odo mňa kúpil polročné tlmiče s nájazdom 5000km za obojstranne výhodnú cenu a tým pádom mi otvoril dvere ku Sachs Advantage :)))
Je to fakt super, auto nie je ani o chlp tvrdšie v priamke - nechápem ako to spravili, ale je to TAK. Reakcia na pohyb volantu sa dostavuje takmer okamžite (na rozdiel od komfortných tlmičov). Auto sa v zákrutách oveľa menej nakláňa a prito je KOMFORTNĚ.
- veľké plus týmto posielam inžinierom do NDR, ktorí to takto naladili
- zistil som, že Sportfahrwer nemusí byť nekomfortný a môže pritom fungovať vynikajúco
FÓLIEAni som to sem nechcel písať, ale aj fólie na zadné sklá sa lepili na 2x. Moja objednávka - "chcem tie slabšie" bola vyhodnotená ako 80% fólie

Zdalo sa mi to nechutne tmavé... proste na vek toho auta nedôstojné. Ako keby si pekna tridsiatka obliekla handry 15 ročnej... Vydržal som to 2 týždne (teda kým som u Dana v RK nedostal ďalší termín). 50% tná fólia je to, čo to auto potrebovalo (aj foto , čo je na predchádzajúcej strane je s tými slabšími fóliami). Naštastie foto z tohto temného obdobia nemám :))
---- no a posledný update. Kedže do ľavej hmlovky zatekalo, zajra príde nová HELLA :))) Teším sa preto, lebo som ju vypátral v DE pod 80€. Na SR totiž už dobrého pol roka nie je dostupná s odkazom o ukončení výroby. (je to starina

DD )