Martin46 napísal:E46 vs e90
Nechce sa mi vela písať ale len v skratke, kedže som tiež presedlal z e46 do e90 .... súhlasím s porovnaním podvozku. V e90 je to úplne iný level. Stále cítim že auto je stabilné a drží na ceste, aj keď je mokro. Nesúhlasím s tým spracovaním interiéru. Ja sa v nom naopak cítim lepšie ako v e46. Moja e90 je r.v. 06 takže už má nejaký rok, 175 tis km a nemám žiadne plasty ani časti interiéru ošúchané (okrem volantu), dokonca mi ani nič v interiéri nevŕzga, je tam úplné ticho...také že ma to až uspáva na dialnici

.
čo sa týka radenia, tak v e90 cítim vačšiu istotu s preradovaním a krajšie zapadajú rýchlosti. Neviem, moźno v e46 som mal prevodovku dodrbanú, ale tu sa mi lepšie radí.
Možno má na tieto veci vpliv aj fakt že moja e90 je v m-pakete od výroby (komplet od vonku od vnútra, podvozok .. ) .. neviem :) ... každopádne je pre mna e90 určite ovela ovela ovela lepšie auto ako e46, To sa podla mna ani nedá porovnávať, až taký cítim rozdiel medzi generáciami a určite už nekúpim staršiu generáciu ako e90