... všetko o BMW ...
maniaczv napísal:Zaujímavý príbeh teda vidím že po tých pár rokoch čo som tu nebol sa predsa nič nezmenilo.
V opravách držím palce bude to zaujmave podľa toho čo si opísal. Tak nech sa darí veľa chuti a hlavne eur. Rad si pozriem ako postupuješ veď to je len dobre že sú aj taký jak ty aspoň sa tu niečo deje a je tu daky content 😆.
filipe46 napísal:Pri tvojom ročnom nábehu a ďaľších 2 autách, to je výpovedná hodnota 0,0nič
starynovy napísal:Ak das tzv. coated brzdy tak ziadnu hrdzu nechytia. Btw. tiez jazdim na aftermarkete , konkretne ferodo a ziadny problem.Hlavne ked sa na tom posere nieco, co sa neda osrat lacnym aftermarketom a pred domom ich dobre chyti hrzda.
Patres535 napísal:pridavam sa s dalsou E60 (aj ked uz nie v mojom vlastnictve) ale cca 30~40t km na textaroch (ktore som sam menil) a stale bez problemu...Dobre však moje kotúče, moje starosti. Poznám tu dve e60 čo jazdia bez problémov s aftermarket brzdami bez problémov, tak uvidíme či pribude tretia alebo budem meniť brzdy zas
Patres535 napísal:Zdá sa že len na oravu posielajú made in china v šakovakých krabicách a šecko sa zvlní
kkt1 napísal:Ak das tzv. coated brzdy tak ziadnu hrdzu nechytia. Btw. tiez jazdim na aftermarkete , konkretne ferodo a ziadny problem.Kedysi som daval na predok ferodo coated a po 3 rokoch vikendoveho jazdenia ako nove. Vzadu obycajne ferodo a za rok a pol vikendoveho jazdenia na vyhodenie pretoze komplet hrdza. Tak som opat objednal ferodo coated dozadu a cuduj sa svete..Ako nove.