Na upresnenie,ja som tie kola nekupoval preto lebo su čierne,ale preto lebo su to tie naj kola pre e36 podla mna,mal som ich aj na ex328.Na celom slovensku co som presiel net su styling 39 napredaj len jedine v Ružomberku,za dosť velku cenu oproti comu som to zohnal ja. Mne sa to momentalne ,ale nebudem tvrdiť že časom nebudu krasne strieborne Nie ten plast nie,skorej daku sadu ako na obr.,ale čiernu,
Vsak jasne :) Podla mna takato sada z bmw ciernych srobov bude zahul ohladne ceny ale tak vsak to je jedno :) Aj ked si ich kupim tak 4e ma fakt nezabiju uz Ked sa mi to nebude lubit dam dole.
Ale fakt cumim jake to je pekne s tymi kolami, skoda ze neni lepsie vidiet prasce :)
no napadla ma taka vec,len som v škole nedaval pozor,šrob sa da začierniť,ale už neviem ako to bolo viem ze sa to namačalo za horuca do zhoreneho motoroveho oleja a ešte niečo tam šlo.
ja cierne kola mozem velmi, ale... som jediny komu sa to nepaci? resp nie nepaci, ale neviem, nehodia , tie co si tam mal boli podla mna o moc lepsie
Nehovorim, ze sa mi to nepaci, ale tiez si myslim, ze tie tmave kola pri tej farbe zaniknu. Skor by som sa prihovoril za svetlejsiu farbu (original?). Ale inak nadherny touring Tisko zavidim...
k fialke to ide - ono to vyzera lepsie este ked to je viac znizene ale osobne nie som zastanca do daily aut pchat nieco ine ako seriu podvozok suhlas Styling 39 su krasne kola mne na nicjh prekazalo jedine ze su tazssie ako double spoke M Forged
JA ti zajtra pozriem u nas v robote co by stali Febi su tiez cierne ako origo aj tvar maju taky Mne sa to paci tie kola uplne inak ukazu na zivo ako na foto. Velmi tazko sa to foti kto mal cierne kola vie o com hovorim
mne sa to pači, čierne su super ale pravdupovediac čakal som od toho viac, nejaky šmrnc im chyba fialový pasik alebo niečo take, a chceš davať žlte hmlovky? to by dpst živilo, ln neviem či by sa to tam hodilo
pasik v ziadnom priapde je katastrofalne nevkusny a out ako vlanajsi sneh. Cierna sa nedava na to aby to kricalo: "aha tu som ja som vymakena koleso a vymakany typek co na to ma" cierne kolesa su proste nenapadne a zdoraznuju skor drsnu maskulinitu a ucelnost auta ktore n ato ma a nemaju byt ruzovymi satickami na poschodovej slahackovej torte. Preto su na nejakych 1,9tdi skor smiesne ako maskulinne a s pasikom len trapne nevksune. Tak ako sa nehodia na tlstu zenu bedrove obtiahnute rifle obnazujuce sunky a zdoraznujuce X-aky