Nie zle ale viac by sa mi pacili strieborne a na mojom :-)
tak aj ja som chcel strieborne, ale tak som rad, ze raz za rok sa objavia na predaj tieto, a to ze su cierne asi bude len dovtedy, kym nebudu nejak poosuchane.. potom strieborna ked tak rozmyslam, mozno aj sem hodit nejaky strieborny lem..
ono ta druha foto, kde poukazujes, ze to vyzera ako plechace, tak tak bude vyzerat o par mesiacov v zime
tie pasiky, sa mi zda aj tu na klube to niekto predaval.. vzdy som to chcel, ale nejak ma to preslo, aj ked teraz ako to kukam na tom obrazku tvojom.. nevyzera to az tak zle mozno aj to bude
zajtra poobede ak nebude prsat a nebude piect slnko, tak ho skusim prelestit, nech zase raz ziari :) nabuduci mesiac mam v plane vymenu komplet brzdy.. tym sa nadobuda otazka, ake ? poskulujem po brembo max, ale tam sa mi zda, ze je kotuc mensi ako pri inych napr,. brzdovych kompletooch ako tusim meyle alebo ine..
nemôže byť kotúč menší ak kúpiš správny. keď budem kupovať brzdy nabudúce tak to budú asi práve brembo max alebo origo podla peňazí.. inak disky pekné, v pohode.. čierne moc nemusím ale k tej červenej to ešte celkom ide
cierne ani ja nemusim, ale tak co uz narobim.. nejdem teraz davat peniaze na prestrek a veci s tym.. aj tak ma uz s pneu stali viac nez dost ine veci treba robit.. :)
neviem uz, kde som to kukal, ale tusim som kkt, a kukal zadny
Kup tie brembo max aspon ja som s nimi spokojny.rozmer je spravny.a platne podla toho,ci ti vafi ze spinia.ak nie tak textary brzdia velmi dobre ale hrozne spinia textar ceramic by mohlo byt riesenie ak ti spinenie vadi co na cier.ych kolach by az tak nemuselo...
vies co, platnicky mam nejake ATE.. cize asi len kotuce budem riesit, resp este nejake platnicky mi treba dozadu.. to ci spinia alebo nie, mne to je fuk, sak dobre vies aku gunmetalovu farbu mali borbety z toho