Preto som ho nekúpil lebo tá karoséria s tými lemami vpredu a vzadu vyžaduje toľko roboty že by mi toľko stálo kym by sa to spravilo riadne a toľko penazí..
Veľa štastia pri predaji. ;D z dialky sa mi moc páčilo.. aj z blízka ale nie za tú cenu čo bolo (neviem ale akú máš ty majro )
čo chceš trhat asfalt... ja som tiež uvažoval po tej výmene motora že predám a kúpim silnejšie,samozrejme E36 coupe, ale ked som si to zvážil čo všetko som na nom porobil tak som sa nato vyjebal, zasa postupne zistovat čo odíde najbližšie.... iba ak by si išiel do niečoho novšieho ale aj tam to je vabank...
e36 by to bola urcite.. len skoda je, ze toto je 4 valec.. kebyze je to 320i, tak tam swap motora je realnejsi aspon..
preto nad tym rozmyslam teraz, kym som este sa celkom nerozbehol s opravami auta.. ked ho porobim, a potom predavat, to je jak kebyze ich vyhodim do kosa nikdy ich neuvidim uz..
ako ISO nieje zly motor, zivy, ale chcelo by to kus nieco ine, niekomu to staci, ale mne nie.. :)
ked si do toho ešte nenadrbal vela penazí tak sa to oplatí, 6 valec je 6 valec, len nájst nejakú zachovalú....držím palce, ono s tou silou motora to je návykové, nakoniec skončíš pri M3 a budeš chcet viac... ja ked mám pocit že mám slabý motor tak sa preženem po dialnici 180 a všetci sú za mnou
mal by si menit za nieco comu zacina ciselne oznacenie 5xx
raz bude, ale az ked to bude mat zmysel
anco, ved to, ze este je to tak na hrane, ze sa to oplati.. uvidime ako vyspekulujem.. jj tiez sa obavam, ze 328, by mi bola za nejaky cas malo a cez m3 urcite raz prejdem
Teraz je to s predajom aut ťažké všetci by to chceli za liter a aj zimne gumy k tomu ...
tak zimne mam nastastie nejake
jj je mi jasne, ze to je tak nahovno s tym, a prave preto teraz vaham, kym v buducnosti neprerobim na tom aute celu jeho hodnotu..
cize uvidime.. mozno len tak zo srandy to dam na inzerat, ked niekto kupi tak kupi, ked nie tak nevadi.. zatial mi staci aj toto, ale uz zacinam slintat po vyssej kubature.. klasicka diagnoza proste
Drzim palce...ale rataj s tym,ze cokolvek si kupis z 36 okrem m bude ti to po chvili malo...vydrzi ti to par tyzdnov a potom hen to auto netaha... doverne to poznam ale potom prides na kompromis medzi vykonom,spotrebou a nahradnymi dielmi a zistis,ze moc nenaspekulujes a uz vobec nie ako student :-)
jj to mi je jasne casom to bdue chciet raketoplan..
ono 328 som nikdy nechcel, ale zaroven aj chcel, lebo je to skoro 3 liter, a 3 liter je uz aj Mko, a je to neporovnatelny rozdiel :) ale zas diely spotreba to vynahradi
neviem, stale len spekulujem takze.. aj tak treba este porobit tam nejake veci, skor ako by bolo an predaj..