tušim nemôže nič isť jednoducho :-) ako som už písal predné repro potrebujem dostať z podtapacirov von tak že by som upravil origo mriežky k reprákom a osadil do hliníkových krúžkov, lenže som zistil že je tam veľmi málo miesta a tak to budem musieť ešte premyslieť, stále sa bránim laminovaniu no bolo by to asi najlepšie to prerobiť na kompletku... Jeden tapacir som trochu vyrezal ale repro pôjde viac dnu tak aby bolo zarovno s tapacírom
nebola to žiadna sláva, problém som mal s tým že to bolo zastrene koli tým tapacírom a nebolo to ani dobre nastavené takže dúfam že to čoskoro vylepším. Určite si to vypočuješ, nanjeskor na Nive sa určite vidíme :-) inak tu sú výsledky: http://www.easca.de/community/index.php ... 931184481d
tak dvere som nakoniec prerobil trochu inak, repro su pod tapacirom ale velmi tesne, plus čakám na krúžky do tapacirov a dorobim tam decentné krytky. Potom som poprerábal celý kufor aj ked to tak na pohlad nevyzerá, je tam nový rozvodný blok nachystaný na 4 pásmo s procesorom a dno potiahnuté alcantarou. Najbližšie ma čaká očalunenie do alcantary aj všetkých bočných plastov