... všetko o BMW ...

, dnes som to bol obuť a ako zvyčajne neobišlo sa to bez komplikácii
 , dnes som to bol obuť a ako zvyčajne neobišlo sa to bez komplikácii   Do predu som kupoval nove gumy 215/35 r19 značky vanli (viem že to je čína ale na tých pár km čo s tým pomalou jazdou spravím určite stačia) a nespravili taky stretch ako som čakal
  Do predu som kupoval nove gumy 215/35 r19 značky vanli (viem že to je čína ale na tých pár km čo s tým pomalou jazdou spravím určite stačia) a nespravili taky stretch ako som čakal   Do zadu som chcel dať pôvodne gumy čo som mal v predu pirelli 225/35 r19. Nakoniec mi ich tam obuli, dokonca aj nafúkali no po obvode fučali
  Do zadu som chcel dať pôvodne gumy čo som mal v predu pirelli 225/35 r19. Nakoniec mi ich tam obuli, dokonca aj nafúkali no po obvode fučali ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) dali to dole namazali nejakou lepkavou gumou, po troche problémov znovu nafúkali a stále to fučalo... takže som zbehol pre 235/35 r19 čo tam boli povodne a obuli tie
  dali to dole namazali nejakou lepkavou gumou, po troche problémov znovu nafúkali a stále to fučalo... takže som zbehol pre 235/35 r19 čo tam boli povodne a obuli tie ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Takže žiadny väčší stretch sa nekoná, aj ked ten zadok na tých 225 gumách bol brutálny
 Takže žiadny väčší stretch sa nekoná, aj ked ten zadok na tých 225 gumách bol brutálny  Ešte to budem trošku ladiť aby som hlavne predok dostal nižšie.
 Ešte to budem trošku ladiť aby som hlavne predok dostal nižšie. Len mi to ako celok pride trošku fádne takže budem ešte musieť niečo vymyslieť na oživenie...
  Len mi to ako celok pride trošku fádne takže budem ešte musieť niečo vymyslieť na oživenie... Farba pekná aj to celkom ide s autom len zo zadu tie zadné svetlá mi akosi bijú do očí vzhľadom na tie kolá
 Farba pekná aj to celkom ide s autom len zo zadu tie zadné svetlá mi akosi bijú do očí vzhľadom na tie kolá  .
 . 

Trošku poškodili falc z vnutornej strany, čo ma netrápi lebo to nie je vidno pokiaľ sú kolesá na aute. Z predu ale nespravili ani najmenší škrabanček a to sa s tým zase celkom natrápili...
  Trošku poškodili falc z vnutornej strany, čo ma netrápi lebo to nie je vidno pokiaľ sú kolesá na aute. Z predu ale nespravili ani najmenší škrabanček a to sa s tým zase celkom natrápili...