zozačiatku sa mi cele cervene nepacili, uz sa mi to paci, ale nebudem to robit rovnako ako to ma fuxxo. Kupim este tmavsiu folii a ked to nebude dobre necham to biele.
No tak ma este jedna verzia napadla. Co tak vsetko červené a vyrezat len okienko na spiatočky biele?
skoki napísal:
zozačiatku sa mi cele cervene nepacili, uz sa mi to paci, ale nebudem to robit rovnako ako to ma fuxxo. Kupim este tmavsiu folii a ked to nebude dobre necham to biele.
takže kolesa su už nastriekane, akurat som trochu sklamany, neviem ci ich nebudem este opravovať, lebo kolesa som kupil pekne nastriekane avsak to vyzeralo ako keby to bolo spreyom...tak som ich dal opieskovať a napraškovať farbou, lenže disky boli zrejme trochu oparkovane a potom vytmelene, a ked sa pieskovali tak to dalo dole aj ten tmel a teraz su miestami trochu hrbolate musim sa na to vyspat a uvidim ci to budem riesit. Medzitým som dokoncil aspon basak + zajtra pride stelovak
tak to nasere teda.. a co boli kokoti ked to striekali a nevideli ze to je odrate?? sak to sa tak nerobi more viem o tom ze sa to da aj vygitovat a potom hodit prasok na to.. ale inak pekna farba, bude to paradne vyzerat