Streda, 23. Januára 2013, 15:45
Michal pokial viem ani s tvojim bc za tisic eur,nebolo vsetko kosher a mal si tam reklamaciu nie? Ked je to take super preco si tam nevedia odmerat svetle visky ci kde to bol problem....
Ta tech. Sa da na ebay kupit okolo 220er cca, ja mam na e30 pevny 60/40 a zatial.v poho, no moc km nejazdnim...
Inak velmi pekne prirovnanie na lowend podvozok vs. Iba original disky

vies ja zistujem cim dalej tym viac,ze tento klub je iba o egoizme a mastenia si bruch navzajom...pokial si ovca a suhlasis so vseobecne stanovenym trendom ktory v danej dobe je IN, si in aj ty...pokial nebodaj nesuhlasis a vyjadris rozdielny nazor si vyvrhel a ostatne ovce pustiA flame war... Najaktivnejsie je to v pisani podstate nezmyselnyc
h komentov AKO AJ TENTO MOJ...Klobuk dole nad par clenmi,ktori vedia aj uzitocne poradit a rozumeju sa do aut...
Neda mi nespomenut bou bou-ov pribeh,kde si chalan doslova za par eur postavil vlastny turboprojekt,kde si vyrabal vsetko sam,cital a vzdelaval sa z for a aplikoval to dakde doma v garazi s priemernym vybavenim...no v pribehu mu komentuju veci na ktore proste bud neboli financie alebo skusenosti takym sposobom ako keby dakoho zavrazdil a dehonestuju jeho pracu....
Sry za ot...
Naposledy upravil/-a
Panak666 v Streda, 23. Januára 2013, 16:15, upravené celkom 1 krát.
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe