... všetko o BMW ...

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK 
											 ) nechám si poradiť, po pripade Photoshop nam prezradi ako asi by to vyzeralo :)
 ) nechám si poradiť, po pripade Photoshop nam prezradi ako asi by to vyzeralo :)
 Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK 

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOKMajo320 napísal:Zaklad je aby sa to pacilo tebe nerobis auto pre klub ale pre seba aby si bol ty spokojny

Som si vsimol na ceste na carrefour ze si to sanujes a nenakladas tomu, to je fajn :) netreba to zbytocne prehanat
  Som si vsimol na ceste na carrefour ze si to sanujes a nenakladas tomu, to je fajn :) netreba to zbytocne prehanat  

Už by sme sa mohli aj stretnúť majo :) keby niečo tak v stredu idem na zraz
 Už by sme sa mohli aj stretnúť majo :) keby niečo tak v stredu idem na zraz   Dnes som bol tiež a vymrzol som jak pan ... uz nech je aspon 20*C
 Dnes som bol tiež a vymrzol som jak pan ... uz nech je aspon 20*C
 Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK 

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK ako som aj povedal, mne sa pacia tieto disky co mas teraz viac ako tie cierne.. mozno to bude farbou alebo cim, ale ako aj maco pisal, zanikaju velmi tie cierne.. ani nie, ze vyzeraju opticky mensie, ale celkovo sa tak stracaju a mne to nepride nejak po chuti.. asi ako ti hore pisali strieborna alebo gunmetal, ale skor asi do striebornej by som siel.. ale tak to je tvoja vec :)) a co sa tyka sanovania auta, tak snad ti tto dlho nevydrzi.. :) jazdit opatrne to hej, ale ked sa da, a neni nikde problem,  tak treba si uzit kus 2,8micku, nech nezabudas, ake srdce tomu bije :)) nie ako mne take nijake
 ako som aj povedal, mne sa pacia tieto disky co mas teraz viac ako tie cierne.. mozno to bude farbou alebo cim, ale ako aj maco pisal, zanikaju velmi tie cierne.. ani nie, ze vyzeraju opticky mensie, ale celkovo sa tak stracaju a mne to nepride nejak po chuti.. asi ako ti hore pisali strieborna alebo gunmetal, ale skor asi do striebornej by som siel.. ale tak to je tvoja vec :)) a co sa tyka sanovania auta, tak snad ti tto dlho nevydrzi.. :) jazdit opatrne to hej, ale ked sa da, a neni nikde problem,  tak treba si uzit kus 2,8micku, nech nezabudas, ake srdce tomu bije :)) nie ako mne take nijake 
 no ale potom tam budem ja najpomalsi aj tak
  no ale potom tam budem ja najpomalsi aj tak  treba este niekoho splasit
 treba este niekoho splasit 

asi sa prídem najskôr pozrieť ako to tam chodí. A zhodnotím situáciu :)
 asi sa prídem najskôr pozrieť ako to tam chodí. A zhodnotím situáciu :)
 Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOKNictofobic napísal:Najprv treba kúpiť poriadne brzdy, opraviť jemnú vôľu v riadení a potom zvážiť či sa mi to oplatí :) lebo ja sa chcem naučiť jazdiť, čiže mne by aj nejaké letisko stačilo alebo veľká plocha. Ring asi zatiaľ prenechám profesionálom. Aj keď slevin hovoril, že sú tam ohľaduplný vodiči tak uvidímeasi sa prídem najskôr pozrieť ako to tam chodí. A zhodnotím situáciu :)
 a tiez uvidim,ale pozriet tam pojdem urcite
 a tiez uvidim,ale pozriet tam pojdem urcite  mozno aj teraz cez vykend
 mozno aj teraz cez vykend