na case to zmenit inak sranda je ze ten nissan bol zaje...špinavy jak hovado, ani 5 korun by si zan nedal (ak je tu majitel tohto kokretneho nissana na bmw klube, tak mu nehovorte kde byvam ) a na tej fotke sa leskne viac ako moje auto. inak na to ze je to mobilom tak je to prekvapivo pekna fotka
mal som v plane tam dat tie co tam boli, ale tie si to odniesli a nechce sa mi do nich investovať, lebo srdce mi bije po bbs RC041 resp. sryle 29. Takže šetrí sa na ne. Len u mňa má prednosť najprv 100% stav auta máme nejaké mušky čo treba ešte dať spraviť cca. 800eur max. A keď to bude tak potom sa vrhnem na kolesá. Ale realne to vidím asi až na budúci rok. Zatiaľ skúsim tieto dať prestriekať, nech nevyzerajú že neviem parkovať :)
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
podlozka ti sirku disku nespravi... jedine obut RC042 allround na 205/40R17 pneu...vtedy by to dobre ukazalo
ja mam v zadu 15 podlozky a 235/40 gumy a nieje to prilis siroke to je rpavda ale ani moc uzke...zda sa mi to v pohode... ak chces v stredu mozes skusit jednu stranu prehodit nech mas predstavu ako to bude vyzerat
a potom ste sa zobudili cely mokry a s prstom v prdeli nieje vela kolies za ktore by som menil...mozno tak dare lm ale do 18 ist urcite nechcem... respektive este styling 22 alebo 39 by bolo asi naj