Tak skúsim niečo bližšie k oprave, ale vopred sa ospravedlňujem za amatérske výrazy :) srdce mi bije pre auta, ale mechanická znalosť je poslabšia

Blinkre, 2x predné svetlo (halogen - Xenóny tam neboli originál a v máji mám STK a nemám ani na pokuty tak išli preč. Ostrekovače som si nechal takže možno v budúcnosti sa dorobia znova) , maska, 2x hmlovka, 1x zadné svetlo,1x zadné rameno, 1x plast ( ten čo je v blatníku :) ) a neviem ešte čo sa kupovalo z druho výroby od maja320. Jednak bolo ťažké zohnať v okolí Bratislavy schopný nehrdzavý sedan ktorý nie je nabúraný na predok, tak som si aj povedal, že do budúcna si kedykoľvek môžem tieto diely originál dozhánať. Kapotu som zohnal originál aj s pántami cez kamaráta. Nosníky a rám bol neporušený odniesli si to iba plechy našťastie. Teda čo sa predku týka. V zadu to bolo najhoršie. Tam si to odnieslo auto najviac. Nebol som prvý kto auto rozbil - bolo už gitované kolom do kola a preto som sa rozhodol že vyklepávať sa nič nebude. Dostal som úlohu zohnať ľavú zadnú štvrťku. Po cca 10-tich telefonátoch a pár dni surfovania na nete som našiel ideálneho kandidáta. Bola to z rakúska dovezená e36, ktorá bola v dobrom stave. Tak a išlo sa rezať

Otec držal, ujo rezal a ja som fotil :)
Bol som zhrozený že načo je mi tak veľký kus, šak zas také zlé to snáď nie je. Ale bolo mi vysvetlené, že to sa bude odbodovávať. Tak sa mi uľavilo. Pri výmene ramena mal mechanik problém to celé zhodiť dole. Bolo to zapečené a mal to chuť vzdať- dobre, že tak neurobil asi videl aký som zúfalí. Keď už bolo všetko ako tak dopasované, čo nebola vôbec sranda, lebo maske do upevnenia chýbali 2cm a muselo sa navarovať predĺženie. Celkovo diely s druhovýroby nesedeli a vedel som, že mechanik ma bude ešte dlho preklínať :) ale zvládol to na jednotku. Prišla na rad téma lakovanie. Vedel som, že keď sa to už ide lakovať chcem to tip top. Dal som vy-lemovať aj pravú zadnú stranu nech ide hrdza preč. Mechanik povedal, že sa pokúsi trafiť odtieň, ale keď to nepôjde tak pôjde auto do celo-laku a tak sa aj stalo. Prídem na návštevu kuknúť na auto a ono žiarilo ako by práve vyšlo z dielne :) bol som nakoniec vďačný za celo-lak lebo aj vodičové dvere mali v sebe nejakú tú ryhu a takto to je všecko OK. Na záver mechanika potrápili preseknuté káble od elektriky a vyhadzovalo mu poistky, ale má brata elektrikára takže už je to v poriadku. Cena bola dobrá aj keď mimo môj rozpočet

tak som teraz suchý ako martini, ale vysmiaty, že mám auto, ktoré mi robí neskutočnú radosť :) už aj banková karta mi včera prišla, dufám, že sa Hector nenahnevá, že som použil jeho fotky :) svoje také pekné ešte nemám

Ešte treba dať vyrovnať tie čierne disky čo mám, resp. zadný ľavý a vľavo vpredu opraviť jeden strhnutý závit.
Otec mi požičal garáž čo je v Petržalke vzácnosť a tak má fialka kde bývať. Bojím sa, že by ju mohol niekto kľúčom obehnúť alebo si z nej požičať nejakú súčiastku :)
Za víkend som sa navozil cca. 100 km na viac benzínu nemám teraz peniaze

ale objavil som dobrý podnik - taký rock ´n roll štýl 60te roky :)
http://www.easyrider.sk/ odporúčam veľmi dobré mliečne šejky :)