Dnes mi Ferino upravil angel eyes a mam ich ako denne svietenie s fade out efektom za co mu patri velka vdaka. A plus dokoncila sa grafika aj na predny spojler a zadny napis cize opticky je auto hotove na 99%. V plane dalej su uz spominane odklony cez camber plates a zadne ramena kedze hlavne predne kolieska su trocha von... A rad by som si dalej poriesil 2DIN radio, parkovacie senzory do zadnej listy a parkovaciu kameru a plus aj kameru go pro alebo nieco podobne. Dufam ze tento sok stihnem poriesit aj tie tesnenia okolo dveri lebo strasne ma seru...
Prílohy
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
mňam!! tie CTW sú fakt parádička...oni svietia mega silno. Ked vbehnem do podzemnej garáže a kym sa rozsvietia svetla v garáži, tak dokážu osvetliť cestu. A nemam ten pocit že ked su vypnuté žeby neako kričali.
Kedze ste chceli foto z dialky aby ste videli ako normalne svietia tie ctw tak nizsie prikladam. Dnes som sa troska hrajkal s kozmetikou. Zacal som na umyvarke kde som vyskusal dvojvedrovu metódu plus niektore prostriedky. Doma som potom presiel najcastejsie kontaminované miesta clayom a auto dostalo dve vrstvy vosku collinite.
Ohladne audia, nemam presnu znacku erissin ci eonon alebo dynavin. Rad by som to skor poriesil podobne ako ma jeden z tunajsich klubakov, tzn. Zadna lista so senzormi a cuvacou kamerou, taktiez kamerou dopredu s pripadnym nahravanim a samozrejme nejake tie aplikacie plus hudba, nech nemusim riesit cd a podobne. .. Samozrejme rad by som to cele sparoval s multifunkciou na volante. Je fakt ze take radio velmi ozivy interier a posunie to auto ovela dopredu co sa tyka multimedii. Mozno budem premyslat aj nad dalsimi vychytavkami ale to az casom... :)
Prílohy
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
Dnes mi dorazili nejake dalsie diely do auta... camber plates a zadne nastavitelne ramena. Obe mam pre seriovy podvozok. Rad by som si nastavil troska vacsie odklony ako mam teraz, jednak kvoli kolam ktore su trochu vystupene kvoli et a rad by som sa troska viac pohral s geometriou hlavne na zakruty... Viem ze sa budu o nieco viac drat gumy ale zase s autom nejazdim tolko cize je to uz viac vikendovka takze si to mozem dovolit. Za kazdu radu alebo priamo optimalne hodnoty budem vdacny... Plus dorazila aj mala blbost do prednych mriezok, tak som ju rovno nainstaloval...
Prílohy