Dnes som si vyzdvihol auto od Flasha, ktorý mi tam dával nový difer s pomerom 3.73, powerflexy namiesto klasických silentov diferáku, menil olej v diferenciály, chladiacu kvapalinu, tyčky stabikov predných, prestavil sways bars na menej tuhý predok a riešil aj moju STK a emisnú cez ktorú som prešiel. Taktiež sa chcem poďakovať Ice Bladovi za soft do auta ohľadne mojej neposlušnej lambdy a výfukov.
Dole dávam komplet fotky aj s predošlých opráv, kde sa riešili brzdy, ložiská, olej, tesnenia atď.
Keďže sa stala nepríjemná vec a to otvorenie kapoty za jazdy bude potrebné ju vymeniť. Chvalabohu len v 40tke a teda len kapota má ohnuté rohy - čiže bude nová kapota, vzpery a zámky... som rád že sa nikomu nič nestalo a že to dopadlo len takto... auto aj tak dostane časom celolak takže nie je to niečo čo by ma rozhádzalo alebo zruinovalo ...
Prvé pocity po jazde s novým diferom a powerflexom. Powerflex rozhodne odporúčam ak chce niekto dať kopance od diferenciálu na úplne minimum resp. nič... po preradení sa neozval žiaden zvuk, žiaden kopanec, ťuknutie, proste nič... čistá dráha prevodu a koniec... uplne ticho... absolútne skvelé a tie prachy za to rozhodne neľutujem (znova ma to len presvedčilo o tom, že najlepšia voľba pre naše autá je polyuretán či už tvrdší alebo mäkkší...). Čo sa týka diferenciálu, zvykám si pretože som nezažil a ani nečakal takú akčnú odozvu na plyn a pridanie. Auto sa veľmi ťahá do otáčok a je to cítiť. Pri rozbehu som naozaj pociťoval väčší ťah a nie mrtvo... ako jkk povedal 4ka pri 50km/h výborná vec na mesto... Keď som prechádzal v Perneku smerom na Kuchyňu a dal som tam dvojku tak auto do toho kopca vystrelilo ako nikdy predtým... (je to len 318tka... ale tak ako Ice Blade povedal, s týmto si rád dám duel s hocktorou bežnou 320i prípadne aj 323i...

) je to skvelá vec pre 318tku a vrelo odporúčam.

len si na to musím pomaly zvyknúť.