Pondelok, 27. Januára 2014, 00:28
Ono to chvilu aj sadlo troska nizsie a hlavne jazdne vlastnosti boli 100 a jedna... takze preto. Aj teraz je to vyssie a ratam ze to este sadne a plus geometriu dam spravit. Hovorim nevravim ze ma to nesralo ale pre mna su jazdne vlastnosti na prvom mieste a tam som tie opacne uchyty... necitil... a zase nerobilby som z toho take halo kedze mechanik ktory mi to robil tam menil tlmice, pruziny, strongflexy komplet, vpredu celu napravu, brzdove kotuce a dosky vpredu aj vzadu aj s pancierovymi hadicami, filtre, lambdu a plus par dalsich veci cize pri tom mnozstve sa to mohlo stat... a vravim aj keby som to mal ako tatru na oboch napravach ale jazdi to ako teraz tak mi to nevadi... nikdy som nebol zastancom extremne znizenych aut na nase cesty a hr podvozok tam mal byt povodne s nizsimi parametrami 35/20... takze len tolko k tomu.. kazdopadne este raz dik za upozornenie a mne osobne to teraz velmi vyhovuje...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1