... všetko o BMW ...
aaa ozaj tie disky si ako lestil len cisto smirglom lebo ja by som chcel ties tie moje prasacke limce poriesit ale smirglom sa mi to nechce
problem je ze kym nepredam svoje tak nove ani nemam kam dat...
.... a pacia sami ti co su dole na obrazkoch... inak co sa lestenia tyka... hej lestil som smirglami prvedva ale je to sprostostna ntu a to co je v navodoch by som zmazal najradsej lebo dost to odradza od lestenia pritom su aj lahsie sposoby ako na limce kedze tam nic clenitenie nie kam by si nevopchal lestiaci kotuc... je to v zasade jednoduche... ked mas velky lestiaci kotuc tak tuha hneda pasta a potom modra... vedak mas cas tento vikend zastav sa s kolom viem ti to ukazat lebo postup je jednoduchy len sa to blbo opisuje... spravim asi foto navod 
... ja ich potrebujem predat... co ti poviem... davat ich ku alpine je take divne ale kym ine nemam tak holt... ono to lestenie, nic problematicke zajtra tiez dojde klubak mrknut na to... takze by ste boli dvaja... buduci vikend som v robote... a k tomu lestenie spravim navod urcite aj s fotkami lebo ten co je v navodoch podla mna dost odradza ludi co maju falcove kolesa ... lebo je tam popis len smirglom a pritom sa to da aj inac a staci na to cca. Jedno max dve poobedia...
ja mam za sebou dve dost clenite kolesa so smirglami... jedno kolo som robil skoro dva mesiace...
teraz to robim tak ako som pisal... je to.rychlejsie, efekt je este lepsi a hlavne nemas sancu.lestit rukami tako ako s 1500 otackami na vrtacke... spravim navod a zavesim to tu aj s linkami... lebo je vas viac co mate falce a cest vynimkam...kukat na matny nevylesteny falc je pre mna utrpenie...
pritom praca na jedno dve poobedia a trocha spiny.... 
... v zasade potrebujes velky flanelovy kotuc a tuhu pastu a trocha sikovnosti... dalo by sa aj video ale frajerka tam pri mne stat nebude a mne sa blbo toci s telefonom v jednej a vrtackou v druhej ruke...
nechapem, naco budem riskovat prsty ked sa to da elegantnejsie a s lepsim vysledkom bez ohrozenia zdravia...