konecne maly upgrade co sa tyka pneu, od vcera nahodene Bridgestone Potenza RE-760 Sport (stav km 187.663, som bohovo zvedavy kolko mi pri mojom style jazdy vydrzia)
mam na nich odjazdene cca 150 km a na suchu zatial maximalna spokonost, drzia jak svina, uvidim ako sa budu pneu spravat za mokra...
povodne som chcel kupit Bridgestone Potenza RE-11, lenze nemali skladom 255-ky
btw, ked som kupoval auto, tak bolo na nejakych hnusnych replikach a este k tomu aj na zimnych pneu
tento rok niekedy koncom zimy som vsak natrafil na super ponuku a kupil som Styling 66 aj s jazdenymi pneu Dunlop SP Sport 2000 za 400 dolarov!!! (trochu som ostal zarazeny ked som zistil, ze vsetky 4 pneu maju DOT 1302, cize na diskoch boli este origo pneu, ktore mali 11 rokov, fakt sila...)

casto teraz jazdim medzi Vancoverom a Whistlerom kde je podstatne viacej zakrut, cize vzadu mi derie gumy z vnutornej a vpredu z vonkajsej strany, ale za taku paradnu cestu to rozhodne stoji za to
pridavam fotky starych aj novych pneu, trochu som vyvaloval oci ked som vzadu dostal defekt na tych Dunlopoch, v strede pneu bol este 3mm dezen, zvnutra vsak bola pneu poriadne zodrata, ale len na malej ploche a nie po celom obvode, divne no...