tak ako pises, je to skoro take iste len v bledomodrom
E39 a E53 je naozaj tazke porovnavat, aj ked v interieri vyzeraju velmi dost podobne..., akurat ze v E39 sa sedi ovela pohodlnejsie, E53 je viac menej komfortnejsie vozenie sa pre starsich panov i ked s motorom 4.8l V8 je to dost diskutabilne, kedze to auto samo o sebe ani pomaly jazdit nechce, este ked k tomu pridas prislusny medzikus, je to hotovy rychlopohybujuci sa tank na ceste, proste nebezpecna kombinacia s takou kravou bezne jazdit..., normalne sa cudujem, ze tomu autu nedali oznacenie "M"
povodne som mal v plane kupit 4.4i V8 v predface, ale motyka vystrelila a povedal som si, "zijeme len raz, takze wtf?"
v porovnani s E39 540i je podla mojho nazoru E53 4.8is na tom lepsie vdaka vyssiemu vykonu, pohonu AWD, 6-stupnovej prevodovky a povedal by som, ze aj brzdy na hentej X5 su neporovnatelne lepsejsie na tom...
E53 4.8is ma dlhe roky fascinovala a z mojho laickeho pohladu na X modely, E53 po facelifte vyzera ovela lepsie ako E70, o F15 ani nehovorim, to je hotova katastrofa podla mna...
viem ze dalsie priblizovadlo bude ked tak len s oznacenim "M" , bolo mi hento treba?
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)