takze z diskov nakoniec nebolo nic, chalan sa trochu stiahol, ked som od neho chcel aktualne fotky po tom co som zistil, ze jeho fotky boli stiahnute z eBay, odvtedy so mnou prestal komunikovat a inzerat tiez stiahol, vraj ich uz predal, neviem, mam v pici...
k tej pokute.., bol som zastaveny za rychlost, ale nebol som zamerany radarom, bol to len vizualny odhad zo strany policajta (bol informovany druhou hliadkou, ktora ma videla ist nie najpomalsie), dalej mi ale naparil pokutu za priehladne plastove kryty co som mal na znackach, vraj je to ilegalne, to som nevedel, som mu hovoril, ze som to normalne tu v obochode kupil, on ze mam poznat zakon, chuj kanadsky...
vcera som poslal odvolanie, takze hadam sa este raz s nim na sude stretnem a mozno to skresam na polovicu
co sa tyka technickeho stavu tej picoviny mojej osemhrncovej, uz mam chut kupit bandasku benzinu na pumpe a ritualne ju zapalit, bo co je vela to je dost
nejdem pisat podrobnosti, po repase prevodovky mi po mesiaci zacal opat svietit "Check Engine", 3-krat som bol v servise, vygrcal som im tam vyse 400 dolarov, zistil som ze aj tak len do vetra strielaju a vobec neviedia co tomu autu vobec je...
zobral som ho tam kde mi robili prevodovku, prva navsteva vyse 600 dolcov, dalsia odhadnuta na 1200, plus som reklamoval prevodovku ze radi na picu (to vraj ale urobia gratis v ramci garancie)
co vam budem hovorit drahi veriaci, do tohto hnoja som nasypal uz viacej penezi ako za co som ho kupil a to auto nema ani len 200k km, mozno tam bol zanedbany servis, mozno schvalne do north america posielaju vopred kazove kusy, ale ja som z toho na nervy uz, fakt nemam chut pchat penezi do bezodnej studne krista...
za tie prachy co som do tejto ciganciny natlacil pocas tohto roka si mozem kludne dovolit splacat nove auto a nie 11 rocnu kokotinu, ktorej mam uz akurat tak plne zuby, uz mi mohol byt splneny davny sen v podani E39 M5 nebyt tohto nezmaru
z tohto dovodu som vsetky moje vopred planovane upgrades pozastavil, dalsi project asi nebude BMW, bohuzial...