takze do dnesneho dna 540iA nie je hotova (mala byt hotova uz minuly tyzden vo stvrtok), pretoze ked ju debili v servise zlozili, tak ju nakoniec nevedeli nastartovat, vraj je tam odpaleny nejaky transmission switch, z Vancouveru im uz poslali dva, ale zakazdym zly kus, takze ho museli objednat az z Calgary, kedze ani vo Victorii ho nemali, vraj by mal prist v utorok
no cirkus humberto s tymito servismi tu v Kanade, ale dal som im na vedomie, ze mi to dufam nenauctuju (aj ked viem ze ma tak ci tak ojebu niekde inde), pretoze auto startovalo na prvy sup, takze je to ich problem ked su amateri
fakt mi tu chyba poriadny servis ako som mal na SK vo Zvolene, v tomto tu maju ozaj co dohanat kua fix
...a to nehovorim o konecnej cene za cely repas, kedze mi oznamili, ze museli vymemenit aj flywheel (o com som viac menej vedel, ze je tiez v pecku, takze nie som prekvapeny), ale ze chcem vidiet stary kus
to co som do tejto ciganciny uz penazi natlacil + co ma bude stat este tato posledna oprava, to som uz fakt mohol mat pomaly M5 v celkom slusnom stave