Dakujem chlapci, pomaly som si uz na auto zvykol, ale na dobre sa lahko zvyka

dam sem teda nejake info a postrehy:
Auto bolo kupene na slovensku, co ma na nom hned zaujalo bol krasny lak a interier, ktory je ako novy. Predosly majitel sa o neho viditelne staral a v zime vraj ani nejazdilo. Farby uplne sedia na moj vkus, nemam moc rad bielu, cervenu a ine extravagantnejsie interierove farby.
Interier:
V interieri je cierna koza, palubovka aj strop. Sestka je sice 4 miestne auto, ale dozadu sa posadi mozno nejaka chuducka 150cm dievcina, tie miesta su tam teda celkom zbytocne. V porovnani s E90 je vpredu viac miesta a vseobecne lepsi pocit zo sedenia, nastastie su tam sportove sedacky, ktore su este o nieco lepsie ako sportove, ktore som mal v trojke.
Exterier:
Dizajn je vec vkusu. Pred par rokmi, ked som prvykrat videl sestku, moc sa mi nepacila. Teraz, ked som predal auto a riesil, co dalej, ma neskutocne zaujala a uz som ju musel mat. Trocha si zvykam na velmi dlhy predok, nezaparkujem to teda uz na take miesta, kam sa trojka vosla. Pri parkovani tiez treba mysliet na dlhe a hrube dvere.
Jazda:
Konecne mam moznost vyskusat bavoracky benzinovy R6, aj ked som povodne chcel V8, nelutujem toho. Sestka ide aj s trojlitrom velmi pekne, lepsie ako som cakal. SMG je tiez pre mna novinkou, dodava sportovejsi pocit z jazdy, celkom si uzivam radenie na volante a podradovanie do otacok :) Velmi ma potesil komfort jazdy, oproti trojke, kde bol sportovy podvozok, aj napriek kolesam 19" s gumami 285/35 necitim v sestke kazdu jamu a mam pocit akokeby som sedel v patke ci sedme.
Nejdem pisat celu vybavu, no tieto veci su pre mna najvacsi prinos:
Head-up display - super vec, stale si viem kontrolovat rychlost
Stresne okno - Velke stresne okno, ktore sa da trochu pootvorit
Hudba - Logic7
Velky kufor
Vyborne sportove elektricke vyhrievane sedacky
Motor - Pekny tah, prezitelna spotreba a navykovy zvuk pri podradeni :)