Streda, 25. Júla 2012, 19:28
Dnes pribudli dve zasadnejsie zmeny. Kupil som zadny Mpacketovy naraznik v mojej farbe, novy lak, ten som vecer nahodil, stary v zachovalom stave je na predaj. Jedine co ma nasralo, je ze mi nedal k tomu chlapik krytku, co je na diere na tahanie...nechce sa mi do Trnavy zase ist po to, keby nahodou niekto mate, doneste na zraz, zatial tam mam z povodneho naraznika, ale nesedi tam moc.
Druha vec co sa dneska diala bolo zaslepenie EGR, ventil bol po vybrati troska zaspineny, nic extra. Ako zaslepka posluzil pliesok z konzervy, chvilu mi svietila chyba "zvysene emisie" co ma nejako netankuje, ale nemusela by svietit...doriesim neskor odstranenie zavady, nemam rad ked nieco svieti a kazdy sa pyta co mi to tam svieti a vysvetlovat to :X Co je dolezitejsie je, ze auto po zaslepeni nedymi, resp uplne minimalne pri plnom plyne, velka zmena oproti tomu ako to dymilo predtym. To, ci ma motor lepsi chod, tah a pod tazko hovorit, aj sa mi zda ze hej, ale pozname ten placebo efekt ze...:))) Fotky nejake mam, pridam snad zajtra.
Naposledy upravil/-a
Didymus v Streda, 25. Júla 2012, 19:45, upravené celkom 2 krát.
EX - BMW E90 320d