auto111 napísal:K tekutym stieracom: neviem preco ich "londonh" tak zjazdil.
Ako si odvyknes od pouzitia ostrekovacov? Ja by som si rad, ale ten hmyz nie a nie sa mi vyhybat

.
V case, ked som tekute skusal som jazdil 50-60 tisic km rocne, a aj to v obdobi marec - november,
v zime som si daval pauzu v praci a priberal som na vahe doma na gauci

.
Ked som na Mondeu mal mriezku vyhrievana celneho skla tiez mi z toho byvalo zle, mozno som uz tak slepy,
ze ja nemozem mat ziadne "specialne" efekty pred ocami,
Vyhodnost stieracov nepopieram, ak clovek jazdi halvne medzimesto, lebo naozaj treba tych 50kmh aspon, zalezi ale aj od sklonu celna skla,
idealne je to na dialnicne rychlosti kedy to robi vyslovene Mojzisove red sea sfx :),
ale bohuzial ak niekto jazdi naozaj vela tak ho akurat trafi slak. Skus si na dialnici ked schytas vtaci vykal a chces to este "za horuca"zotriet stieracmi a ostrekovacom, dat
ten adrenalin ked sa ti z okna stane velka mliecna draha

.
Skusal som to na dvoch autach, na jednom boli klasicke stierace s gumickou na pevnom stieraci, na druhom take tie bezudrzbove penove ci ake su to, tie makke co su jeden kus, a menia sa cele, nemaju samostantu gumicku, a jednoducho ked potrebujes pouzit stierace a ostrekovace - tie tekute ti narobia len mastne flaky po case.
Nehovoriac o umuvani auta, po kazdom umyti treba poriadne vydrhnut celne sklo a naniest znova,
inak je to peklo.
Ale mozno len ja som taky nestastnik ze mne to nefunguje a nieco robim zle

.