... všetko o BMW ...

takže išla na výmenu brzdová kvapalina, chladiaca-ale tam som nenašiel výpustný šrob z bloku motora,ani v bmw nevedeli, ani som to nevygooglil,ani youtube neporadil,pár šrobov som pouvolnoval ale nič netieklo-raz olej
  takže išla na výmenu brzdová kvapalina, chladiaca-ale tam som nenašiel výpustný šrob z bloku motora,ani v bmw nevedeli, ani som to nevygooglil,ani youtube neporadil,pár šrobov som pouvolnoval ale nič netieklo-raz olej   ,takže som vymenil iba 4-5 litrov z chladiča,samozrejme som urval odvzdušňovací šrob-umelý,neviem prečo nie je kovový ked sú tam vkuse teploty 100 stupňov,vymenil som aj servo olej ,starý bol už pekne tmavý ,samozrejme som nalial atf ako pri 46 a potom som zistil, že mne treba už  chf,tak zase vypustiť a napustiť správny
 ,takže som vymenil iba 4-5 litrov z chladiča,samozrejme som urval odvzdušňovací šrob-umelý,neviem prečo nie je kovový ked sú tam vkuse teploty 100 stupňov,vymenil som aj servo olej ,starý bol už pekne tmavý ,samozrejme som nalial atf ako pri 46 a potom som zistil, že mne treba už  chf,tak zase vypustiť a napustiť správny   ,ked sa darí
 ,ked sa darí   ,  hadička mala spojku dole,ale vykvapká iba tak polliter,zvyšok další polliter treba vyfúkať kompresorom,ešte kabínový filter,a ostatné-motorový olej pôjde o mesiac dva
 ,  hadička mala spojku dole,ale vykvapká iba tak polliter,zvyšok další polliter treba vyfúkať kompresorom,ešte kabínový filter,a ostatné-motorový olej pôjde o mesiac dva   , je aj úvaha kedže sa tu o tom diskutuje vymeniť ojničné ložiská ale uvidím možno o rok
 , je aj úvaha kedže sa tu o tom diskutuje vymeniť ojničné ložiská ale uvidím možno o rok 
											 to je otočený môj motor ? či je to nejaký štvorvalec?túto šrubu absolutne nebolo zospodu vidno skúšal som-hladal všetko, kámoš dá tému na americkom fóre tak sa uvidí čo povedia oni
  to je otočený môj motor ? či je to nejaký štvorvalec?túto šrubu absolutne nebolo zospodu vidno skúšal som-hladal všetko, kámoš dá tému na americkom fóre tak sa uvidí čo povedia oni   možno je niekde skrytá a nechcelo sa mi poldňa rozoberať zbytočne veci,ked dá niekto opis alebo foto kde je to presne tak sa tam dostanem
 možno je niekde skrytá a nechcelo sa mi poldňa rozoberať zbytočne veci,ked dá niekto opis alebo foto kde je to presne tak sa tam dostanem 

predtým to bolo CTM
 predtým to bolo CTM   ešte dolepím vidlice a bude ok
 ešte dolepím vidlice a bude ok 

ROKI49 napísal:sorry za OT, ale mne to pripomina jedneho bratislavskeho cigana, co mal Mkove ceplaky, boty aj mikinu

mexican napísal:...a slipy v ktorých mal nie hnedý pásik, ale červeno-modro-modrý

ROKI49 napísal:sorry za OT, ale mne to pripomina jedneho bratislavskeho cigana, co mal Mkove ceplaky, boty aj mikinu

slevin napísal:O rok aby nebolo neskoro :)
tento srob si skusal? vyzera ze ide do vody.
inak pekna praca :)

tke34vt napísal:Minieš € a bude aj po M3ke - môj názor k tomuto príbehu a ďalší majiteľ bude mať čo po tebe opravovať