... všetko o BMW ...
LOKI napísal:Neboj niesi prvy ani posledny, kto pod vplyvom “tunuje” svoje auto. Ak by bol rok 2010 nepoviem ale posledne roky plati com menej tym lepsie. Nalepky daj radsej na tu Fabiu
Roman804 napísal:ojničné menené na 84 tisíc preventívne, je to v príbehu
voMacK napísal:Ano nechávam , cena stúpa , netlačí ma to , na novú si budem musieť zvyknúť , manuál sa nerobí a driftovat s automatom a turbom je niečo iné ako atmosféra a manuál , no disky na novu na drift už mam , plechace 19 s nízkym ET nie súRoman a nechvas si ju? Nejdes ju predavat, ked mas uz novu M3?
voMacK napísal:Roman a nechvas si ju? Nejdes ju predavat, ked mas uz novu M3?
Roman804 napísal:Ano nechávam , cena stúpa , netlačí ma to , na novú si budem musieť zvyknúť , manuál sa nerobí a driftovat s automatom a turbom je niečo iné ako atmosféra a manuál , no disky na novu na drift už mam , plechace 19 s nízkym ET nie súale už som na takom sneziku niečo skúšal , pôjde to pôjde to, samozrejme, no čiernu mám už fajne v rukách, aj preto ostáva
Gaspi7 napísal:Competition nieNová sa robí aj manuál nie ?
tvaroh napísal:Competition nie
Teda ani kombi nie
Gaspi7 napísal:To viem, že competition ani kombi nie. Ale celkovo manuál sa robí. A keby človek veľmi chcel manuál tak to, že nebude competition nebude hrať žiadnu rolu, ak človek nechce vyložene kombi