... všetko o BMW ...

a obmedzovač je 7900, že mu to robilo dobre,samozrejme že kým nebolo zohriate som nikdy nenakladal a vzdy dal dochladiť aj ked to nemá turbo,a pritom to bolo daily car,a ked sa pozriete napr. v akom stave predal kačo auto ice.blade-mu aj ked za inú cenu ale koľko má s tým roboty,no ja som predal dobré auto,v ramci veku a chalan dobre kúpil,neznamená že niečo časom nemôže odísť,dúfam, že moje budúce bude podobne slúžiť,ale ako vomack pojde tam aj kompresor a hore výkon
  a obmedzovač je 7900, že mu to robilo dobre,samozrejme že kým nebolo zohriate som nikdy nenakladal a vzdy dal dochladiť aj ked to nemá turbo,a pritom to bolo daily car,a ked sa pozriete napr. v akom stave predal kačo auto ice.blade-mu aj ked za inú cenu ale koľko má s tým roboty,no ja som predal dobré auto,v ramci veku a chalan dobre kúpil,neznamená že niečo časom nemôže odísť,dúfam, že moje budúce bude podobne slúžiť,ale ako vomack pojde tam aj kompresor a hore výkon  

spawner napísal:spravne vravis, znamy ju bol pozriet a nic moc, zobral potom radsej bielu z BA

a super ze aj za fajn cenu, uplne suhlasim s tvojou volbou v m3 ke je vybava na dve veci..
  a super ze aj za fajn cenu, uplne suhlasim s tvojou volbou v m3 ke je vybava na dve veci.. 

,príbeh zatiaľ nedám,robím na nej už nejaké veci ale uvidím či ho tu vôbec dám
 ,príbeh zatiaľ nedám,robím na nej už nejaké veci ale uvidím či ho tu vôbec dám 

a nechali v aute predajné letáky čo lepili na auto,začínali na 35 tisíc
 a nechali v aute predajné letáky čo lepili na auto,začínali na 35 tisícRoman804 napísal:Heroe díky pekne,s príbehom počkám.
Mpower-výfuk na M46 sériový je podobne tichý v nízkych otáčkach ako M92,je to o ničom,no 46 vo vysokých krásne reve,v 92 zase až tak nereve,hoci poriadne to neviem lebo 92 je lepšie zvukovo vnútri utlmená, ale ten zvuk VŔŔŔŔŔŔŔŔŔ osemvalca je nádherný,samozrejme ako som poriešil bastuck v 46 tak v sobotu sa ide robiť výfuk na 92,ale o tom až ked bude príbeh

To je jasne. Potom ked vymenis vyfuk nezabudni nahrat zvuk pred / po. Celkom som zvedavy na rozdiel
  To je jasne. Potom ked vymenis vyfuk nezabudni nahrat zvuk pred / po. Celkom som zvedavy na rozdiel 

danilo napísal:toto musi byt snad najlahsia m3
 ,no 1580 kg
 ,no 1580 kg   iba o 85 viac ako mala 46stka
  iba o 85 viac ako mala 46stka