dík chalani. som rád,že sa stále páči

aj keď už možno trochu omrzela však ano?

príbeh sa už vlastne moc nehýbe, je to už nejaký ten čas čo vyzerá stále rovnako...a to páč bawo momentálne celkom spĺňa moje predstavy:
exteriér - neviem čo by som tam viac vymyslel, GTčkovať nechcem keďže takto si zachováva ešte trochu elegancie :) :) GT ecken a krídlo by tomu dalo určite viac športový vzhľad... fólie tiež nie (ak by boli povolené aj dopredu..to by bolo iné kafe :) vo francúzsku som slintal...).. hmlovky zatiaľ ostávajú

možno by to chcelo trochu preleštiť lak...
interiér - ako som na zraze kecal tuším s matthe-om? zistil som,že v interiéri ostali pôvodné len tieto veci: palubka,kastlík, koberec aa to je tuším aj všetko

takže asi sa nemám na čo sťažovať...
výbava - čo som potreboval (aj nepotreboval

) som si dorobil a asi mi to aj stačí...
motor - M52TUB28 zatiaľ celkom postačuje

výkon mi teda nechýba, nemám to ako cukrík na zrazy ale na bežné jazdenie, a tá dvaosma je na to až až :)
kolesá - sekery sa mi na tom aute fakt páčia a som s nimi spokojný, pekné, ľahké...nie je o čom... takže zatiaľ nešpekulujem o zmene...
>Majro ... neprezrádzaj

mal som dobrú výhovorku

ale dobre bolo aj tak, len treba už aj nejaký teplejší zraz
>Michal ... keď som dnes robil tie silentbloky veru som pozeral na tie závity

ale nemal som už chuť špekulovať, mal som dosť nervov :)
ale ako tak pozerám na tie fotky, fakt by si to pýtalo kúsok :) no ak budú závity ešte fungovať niečo asi vymyslím..predsalen vchod na dvor zatial ešte nešúcham