dopadlo to ako dopadlo. na to,že som mal vedla seba 2relatívne nové autá a tricku s novým lakom ...podla mňa byť tam mohla aj michalova 46ka :) fuxxa som stretol oproti ked som išiel na letisko..už išiel domov :/ to hlasovanie sa mohlo vymyslieť trochu inak nie? :) takto sa kričalo stále viac a viac.. kebyže ide tricka prvá tak vyhrá Miro K. nemyslíte? :) ale inak som rád,že sa páči (btw, keď dám celolak, nabudúce a už vyhrám? )
Ja som mal za víťaza teba (každý ma iné kritéria na autá, podla mna je vkusná, decent spravne zvolene kolesá, proste nieje jej čo vytknúť ) i ked Hemi ma tiež 535 velmi napratanú (a teraz tie brzdy z M5 ) nemal som čas pozerať auta do detailov pri takom počte a povinnostiach ale tiež som tam čakal fuxxo , michat, E9, kačo atd Na štarte som videl vela krásnych aut, škoda že som si ich nestihol pozrieť detailnejšie
no ja som kričal za tvoje auto..ale málo bolo tiež som moc nestíhal pozerať detailnejšie autá kedže som prišiel až poobede ale dobre bolo. spokojný som :)
Je neskutocne ako si auto zmenil. Ked si porovnam fotky z prvej strany a teraz to je neuveritelne. Mozem sa spytat intros si dal z niakeho buraneho mka ? ci odkial lebo to je krasne :)
Presne Svetla nie su prilis podla mojho gusta no da sa, ale aspon hmlovky daj seriove
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín