Štvrtok, 26. Apríla 2012, 14:24
Moje auticko som si zaobstaral v oktobri minuleho roku a zatial som spokojny po vsetkych strankach (najazdene asi 8000km zatial). Nie je to vsak moja prva bavaria a ani prva e60ka. Ale oproti dieselu ktory bol predtym je to nebo a peklo. Motoricky je to konecne to co som si predstavoval a potreboval pre svoje potesenie, aj ked vykonu nikdy nie je dost a M5ka ma laka. Jazda v nom je naozaj lahodka po viacerych strankach a tak isto s nim neni problem obehovat ostatne auta, ked sa na nom zosliapne plyn.... Tesim sa kombinacii sportfahrwerk a dynamic drive (super vec). Velku radost mam aj zo sedadiel, su este lepsie ako zubarske kresla. Doteraz som vsak nemal vela casu na nom riesit nieco naviac, ale snad sa podari v blizkej dobe. Asi tam pojdu FL svetla, M5-kove budiky a aj po stranke vizualnej by som o nieco premyslal, len nemam ziadny napad co by stal zato, lebo cierna farba je cierna farba a bohvie co by tam ako tak vyniklo..... ked mate nejaky obstojny napad, pozriem sa na neho.
Par infos o aute:
4.4L V8 245kW / 333PS
rv 2004, km 170.000 (su to prave kilometre)
vybava nie je urcite "full" (ako ma vacsina takych aut na slovensku co su na predaj) ale myslim ze ani nie najchudobnejsia
nieco z vybavy:
aktivne riadenie, dynamic drive, sportovy podvozok (-2cm) ,sport. volant, stresne okno, komfortne sedadla s pamatou, vyhrevom a odvetravanim, PDC vpredu aj vzadu, Navi Profi, Voice control, Telefon professional + BT modul,
nezavisle kurenie, HIFI speaker system, vyhrievane zadne sedadla, adaptivne xenony, integrovany dialkovy ovladac garaz/zavory, drinkholders apd....
a samoska, auto je v M-pakete vratane prahov
Ked bude nieco nove, dam vediet.
Par fotiek, bohuzial mizernej kvality fotenej iphonom a tak isto auto spinave
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-