Inu pokračujeme pomaly ale isto, problémy s lenivosťou a spotrebou a kolísaním sa vyriešili samé, neviem ako je to možné ale jedného dňa to proste prestalo, pretesňovanie serva sa ukázalo ako blbosť, teda aspoň pre mňa, vydržalo to veľmi krátko asi tak 15 000km takže:
-vymenené komplet servo riadenie za repas od TWR (repas vyzeral pekne všetko nastriekané atď, mal som naň dobrú cenu preto takéto rozhodnutie)aké boli popri tom problémy:
technicke-okienko/problem-po-vymene-servo-riadenia-t46779.html-parkovačky tuzingové čo sem tam svietili som vymenil za normálne
-vyčistil som snímače ABS a napodiv to pomohlo už nesvieti
-vymenený olej a olejový filter (pri 231 000, trošku sme natiahli interval

), mobil super 2000 10w40
-zavarená a vyčistená olejová vaňa (nebola ani moc zadrbkaná), niekde som musel chytiť šróbom na vypúšťanie oleja, bola prasknutá pozdĺžne pri závite
-ten plech okolo výfukového potrubia je poriadne upevnený a narovnaný
Inak autíčko sa umýva 1x každý mesiac umýva a voskuje turtlewaxom s PTFE, ale asi to neviem poriadne, lebo keď kuknem tak tam aj tak vidím kruhy, umývame ho na začiatok riadne wapkov vystriekať iba, potom tou TESCO rukavicou a šampónom prebehnem celé, spláchnem nehám uschnúť, handrou natriem voskom a leštím takou tou zázračnou handrou modrou mikrovláknovou. Každé dva týždne vysávam a utieram prach ako blázon, v poslednej dobe mi fakt vadí hociaký bordel v aute.
Nepapáme ani olej ani vodu, spotreba vychádza furt do 6,5l, z toho usudzujem že všetko je v poriadku a tak ako má byť.
Ďalej čakáme na letné gumy v rozmere 205/60 R15, jedná sa o VREDESTEIN 205/60 R15 Sportrac 3, majú celkom fajn recenzie a dobrú cenu pôjdu na disky čo sme boli zobrať ešte v zime a zatiaľ na nich sú staré zimáky jedná sa o Styling 27 origo BMW.
Potom potreboval by som poradiť so sedačkami, tie sportsitze sa samozrejme derú na tých miestach ako každé, najradšej by som to dal prečalúniť, ale mám strach že to zasa bude stáť strašné prachy a moc sa mi do toho nechce, na druhej strane by som chcel aby to vyzeralo k svetu, takže sa chcem opýtať čo stým kúpiť kus kože a normálne to tam prišiť? Prípadne neexistuje taká nejaká nažehľovacia? Resp. koľko by mohlo stáť také prečalúnenie? Dám sem aj foto neskôr. ďalej v poslednej dobe sa mi zdá že vŕzga vodičova sedačka - čo mám naolejovať a dotiahnuť aby sa tak nedialo

???
No a nakoniec fotky dám, keď ich priateľka stiahne z foťáku, už jej to trvá 2 mesiace