... všetko o BMW ...
Mi_t_is napísal:Hmlovky su také pekné, ale tie diaľkové mi do toho nesedia dosť. Inak obdivujem že vobec máš chuť sa púšťať do takych finančne naročnych opráv na takom aute ako 316i je a nezoženieš si to coupe a tam sa nevyblazniš. Predsa len ten celolak nie je vobec lacná záležitosť.
heroe napísal:...ďalšia vec je že tento motor je vcelku v dobrom stave a máme na ňom dlhodobo 6,3l/100km, čo je pri súčasnej situácií kedy urobíme každý týždeň cez 400km veľmi fajn. No a nech mi nik nehovorí že šesťvalec papá tak isto, to tu proste riešiť nebudem.
heroe napísal:Novinky pribúdajú, konečne, dávam jednu teaser foto, čoskoro budú ďalšie ale až keď bude všetko hotovo.
Príbeh pokračuje aj napriek tomu že sme s priateľkou pôvodne chceli auto predať, chceli sme nejaké coupé e36 (ale to asi bol skôr môj sen a stále ešte je), hlavne niečo silnejšie....... 323, 328...... No nakoniec kvôli okolnostiam aké sú na slovenskom trhu s automobilmi a kvôli môjmu novému zasmestaniu sme sa rozhodli, že toto autíčko zostane u nás až kým neumrie (dúfame že to nebude skoro). Takže sme sa rozhodli ho dať komplet dokopy a ma aute boli robené niektoré veci:
-pretesnené servo (staré tieklo)
-celolak
-vyvarené čo sa dalo
-tlmenie kvôli hudbe v celom aute
-vymenený olej mobil super 2000 (212 000km)
-vymenený filter
-nové poťahy na sedačky
-nové rádio
-nové repro predné (ostatné zostáva to čo som už dával sem na klub)
-lakťová opierka (neorigo)
-vymenené brzdové kotúče
-poriešené žiarovky v palubke (všetko svieti len žiarovku z brzdového obloženia som vyhodil bo si to aj tak kontrolujem sám)
-žlté fólie na dialkačoch a hmlovkách
-strop a stĺpiky na čierno
-spravená emisná kontrola (bez potreby uplácania)
-vymenené tesnenie pri spolujazdcovi
-vymenený senzor otvorených dverí na zadných dverách
-nastriekané všetko plastové čiernou matnou, aj vonkajšie lišty
-opravené zatváranie skrinky pred spolujazdcom (už sa sama od seba neotvára)
a to je zatiaľ všetko avšak stále sa pracuje keď bude naozaj všetko tak dám fotky
týmto chceme aj poďakovať všetkým čo nám pomáhali aj tým čo nám ešte len pomôžu, ĎAKUJEME
P.S.: inak môžte mi napísať vyjadrenie k tým svetlám žltým, lebo priateľe sa to nepáči ale ja som z toho namäkko
heroe napísal:no a pôjdeme niekde na zraz spolu minimálne, mohol by si tiež upnuť sem nejaké fotky aspoň.......