... všetko o BMW ...
Little player napísal:Ano, na 39vine 540 sa da jazdit pri dodrzovani predpisov pod 10L kombinovane uplne bez problemov!!!
BMWpositiv napísal:...
BMWpositiv napísal:to je trosku diskutabilne tvrdenie si myslim, ale netvrdim ze sa to neda dosiahnut...![]()
540i predsa nebolo nikdy auto robene na spotrebu, jednoducho s V8 sa neda pomaly jazdit, ten motor nie je na to stavany proste (a mozno len ja som chuj)![]()
asi tak dva tyzdne dozadu som isiel po dialnici priemernou rychlostou cca 100km/h a skoro som zaspal za volantom a to si nerobim srandu
na nadrz sa mi doposial nepodarilo urobit priemernu spotrebu pod 12L (BC tu striktne ignorujem) a ked tomu vazne stupim na krk tak spotreba vyskoci na 16L, cisto len v meste som mal 21,5L ale to som jazdil na velmi kratke vzdialenosti...
proste ak si niekto kupi V8 je to hlavne kvoli sile a chodu motora, nie kvoli spotrebe, ta je tu bohuzial az druhorada a ja si vychutnavam kazdy vrazeny cent do PHM, ktory mi vie na oplatku zjezit vsetky chlpy na tele, co pri nizsej kubature alebo diesli nikdy nepocitim, ten kto to nezazil na vlasnej kozi, nikdy nepochopi, hawk
(sry za OT kamo, ale uz ma ozaj irituju prispevky niekorych jedincov, ktory vystriedali max. tak 2-3 auta za zivot a vo V8 ani len nesedeli, mna keby na semaforoch dal dole aj sijaci stroj, je mi to uplne u riti)
DrakulaVladimir napísal:LittlePlayer tebe daco tlaci na hlavu ? s 540i jazdit pod 10 ?? to nejazdim ja na 2,5i![]()
![]()
![]()
![]()