no ja som naopak pri reklamáciách v predĺženej záruke žiadny problém v MD Žilina nemal. Auto som dal na servis s poruchou kontrolky motora, bolo to tam týždeň furt niečo testovali a jazdili (našlahali asi 200km, ale mal som náhradnú päťku, tak nech sa vozia), výsledok vadný snímač tlaku vymenený zadarmo, a popri tom ako sa vozili si všimli, že pri cúvaní vydáva automat taký zvuk ako by bzučal elektromotor (ono to robilo keď som to kúpil ako jazdenku, ale mne to prišlo OK, prevodovka radila parádne nič netrhalo a pri prvej výmene oleja sa asi málo vozili, tak na to neprišli). Sami od seba nahrali zvuk poslali do D a mne iba pri prebratí auta povedali, za 2týždne si voláme a vymeníme Vám prevodovku (údajne nejaký zvuk to môže vydávať, ale toto sa im zdalo moc, tak že keď je v záruke tak vymenia), čo mi moc po chuti nebolo, lebo keď sa mení niečo preventívne iné sa poserie. Po výmene sa aj posralo, lebo keď som bol pre auto tak začala svietiť 1 lamda (výfuk bol dolu tak asi ju šľak trafil), tak sa objednala a zadarmo vymenili. Pred rokom keď som bol na veľkom servise za slušných cca 700,-€, tak zistili že 4ks cievok majú opálené kontakty (inak motor išiel bez problému, otáčky neskákali šlo jak "nové", tak zase vymenili v rámci predĺženej záruky. Tak za mňa MDZa super prístup, a to som nie žiadny bonitný zákazník, ale obyčajný chudobný BMW majiteľ s jazdenkou čo tam utratil 1600,-€. To v koncernových servisoch som nechal viacej, no ale to sa mi asi b ude zbierať teraz, lebo záruka je het

inak pri OOOO som tiež nemal pri Weltauto záruke problém, vymenili kĺb pri asi 85t km, to bolo Porsche NZ.